Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Wesley en Yolanthe
Foto: Hollandse Hoogte / Edwin Janssen
Praat mee

Zeg, ken ik jou
niet ergens van?

Dimphy van Miltenburg

B

Brutalen hebben de halve wereld, luidt een gezegde. En Wesley Sneijder (34) is daar zeker een van, als je hoort over de manier waarop hij Yolanthe Cabau (33) veroverde. Dat riep bij ons de vraag op: hoe ben jij door je partner versierd? Of héb jij veroverd?

Yolanthe vertelde gisteravond in het nieuwe MAX-programma Door Andere Ogen hoe Wesley haar heeft versierd.

Dromen

Tijdens hun allereerste telefoongesprek vertelde Wesley Yolanthe welke dromen hij allemaal had als klein jongetje. Dat hij bij Ajax wilde spelen. En dat toen hij dat doel had bereikt, hij bij het Nederlands Elftal wilde komen. En toen dat slaagde, wilde hij naar Real Madrid.

Het was hem allemaal gelukt, vertelde hij aan Yolanthe. Maar één ding was nog niet gelukt. Want toen Wesley 17 jaar was, zag hij een meisje op televisie en met haar wilde hij trouwen. 'Dus ik bel je eigenlijk om je even te zeggen dat jij mijn vrouw wordt', aldus Wesley tegen Yolanthe. 

Lef

Inmiddels weten we dat de twee in juli 2010 ook daadwerkelijk trouwden. Maar voor bluffen heb je natuurlijk wel lef nodig. Want voor hetzelfde geld maakt iemand je compleet belachelijk. Ik ben zelf geen versierder, hoewel mijn vriend nog steeds beweert dat het een verkapte versiertruc was toen ik hem vroeg of ik hem kon interviewen.

Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder. Toch blijf ik beweren dat het geen versiertruc was. Ook de jaren voor deze ontmoeting zou ik het niet in mijn hoofd hebben gehaald om op iemand af te stappen die ik leuk vond. En de foute versiertrucs van sommigen heb ik uit mijn geheugen verbannen.

Praat mee

Maar om liefde een kans te geven, zal toch iemand de eerste stap moeten zetten. En dus zijn versiertrucs heel nuttig. Wellicht vond jij de openingszin van je huidige partner destijds vreselijk, maar zorgde het er wel voor dat jullie met elkaar in contact kwamen? Of misschien trok jij de stoute schoenen aan? Hoe dan ook, we zijn benieuwd naar hoe jullie zijn versierd óf hebben versierd... Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!