Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Sylvie met haar voormalige vriendin Sabia
Foto: Privé
Praat mee

Sabia versus Sylvie:
Ben jij ooit belazerd door een 'vriendin'?

H

Het moddergooien tussen Syvlie Meis en Sabia Bouhlarouz is nog niet afgelopen. Sabia denkt dat Syvlie heeft gelogen over haar borstkanker en hing dat in een interview aan de grote klok. Sylvie is er klaar mee en sleept Sabia voor de rechter. Van je 'vriendinnen' moet je het hebben...

Ooit waren het goede vriendinnen, Sylvie Meis en Sabia Bouhlarouz. Maar toen ging het mis tussen die twee. Het begon met de relatie tussen Sabia en Rafael van der Vaart, Sylvies ex. Sabia beweerde dat Sylvie toestemming had gegeven voor de relatie. 

Ziekte verzonnen

Onlangs haalde Sabia dus weer alle kranten door tijdens een televisieshow te zeggen dat ‘sommige mensen zelfs zover gaan dat ze een ziekte verzinnen door er beter van te worden’. Hierbij doelde ze op het feit dat Sylvie aan borstkanker leed. 

Sabia is niet de enige die de ziekte van Sylvie in twijfel trekt. Touriya Haoud - ook een voormalige vriendin van Sylvie - deed er nog een schepje bovenop door te zeggen dat Sylvie nooit zo ziek was als ze mensen heeft wijsgemaakt.

Aanklacht

Inmiddels is de maat vol voor Sylvie en heeft ze tegen beide 'vriendinnen' een aanklacht ingediend. Ze heeft verschillende documenten openbaar gemaakt waarin Duitse artsen onderstrepen dat zij wel degelijk borstkanker heeft gehad.

Haar manager zegt tegen De Telegraaf dat de schadevergoedingen die eventueel voort komen uit de rechtszaken naar DKMS-life gaan, een stichting die cosmeticacursussen organiseert voor vrouwen met kanker.

Praat mee

Heeft een vriendin jou weleens iets ergs geflikt? Of was jij degene die fout zat? Waarom denk je dat Sabia dit zegt? Vind je dat Sylvie gelijk heeft door naar de rechter te stappen? Praat met ons mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!