Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Cultura Images RF
Praat mee

Van veganistisch bakken tot Idris Elba:
dit zijn de trends van 2019!

Redactie VROUW

H

Het mag allemaal wat zachter in 2019. We zijn klaar met de felle kleuren (zowel in kleding als haar), hebben genoeg van grove laarzen, gescheurde jeans en opgespoten billen. De komende twaalf maanden gaan we voor naturel, glans en pastel.

En ook met dat oeverloze gediscussieer over bijvoorbeeld gender- en sekseproblemen zijn we een beetje klaar. Inmiddels weten we natuurlijk wel dat er meer smaken zijn dan het stereotype jongetje of stereotype meisje. Dat hoeft alleen niet meer benoemd te worden, maar alleen naar gehandeld. Zoals met een pop die 'mama' kan zeggen, maar ook 'papa'.

Kwaliteit over kwantiteit

Wat betreft het eten gaan we voor kwaliteit en nemen we de tijd om te koken. Fastfood is uit den boze en de hype rondom speltbrood is nu wel voorbij. Suiker en vlees gaan nog meer in de ban en in 2019 komt daar ook nog veganistisch bakken bij: met kokosvet en sojaroom in plaats van met boter en eiwit. 

Verder is 2019 het jaar waarin we massaal naar vrouwenvoetbal kijken, op wandel- in plaats van vliegvakantie gaan en er eerlijk voor uitkomen dat we valsspelen met Monopoly.

Wat is in en wat is uit?

Praat mee!

Wat is volgens jou helemaal in? Waar kun jij niet meer zonder? En wat zet jij het liefst per direct bij het grof vuil? Of van welke bekendheid heb jij je buik helemaal vol? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!