Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Praat mee

Als je beste vriend je ex wordt...
Prima te doen of een illusie?

Journalist

Lizette van Loenen

S

Saskia Noort (51) en Kluun (54) hebben na amper een half jaar alweer een punt gezet achter hun liefdesrelatie en gaan verder als beste vrienden, zoals daarvoor. Van beste vrienden naar geliefden naar beste vrienden... Een illusie of prima te doen? Praat mee!

Als beste vrienden deel je lief en leed met elkaar. Je weet dat je elkaar altijd kunt bellen als er iets is en je hoeft maar te roepen of de ander is er voor je. Je kunt uithuilen op elkaars schouder, in je broek plassen van het lachen en ruziemaken zonder dat je bang bent elkaar kwijt te raken.

Vonk

Maar wat nu als - zoals Saskia en Kluun op Ibiza overkwam - ineens de vonk overspringt? Je verliefd wordt op je beste vriend? Als je daar samen aan toegeeft, weet je dat de kans bestaat dat je de vriendschap daarmee voor altijd kapot maakt.

Want kun je dan nog wel terug naar 'beste vrienden'? Of weet je dan inmiddels meer van elkaar dan je lief is? Bovendien, kennelijk is er iets (gebeurd) wat de een niet (meer) zo leuk vindt aan de ander...

Samenwonen

Je hebt elkaar dan immers naakt gezien, hebt (talloze malen) de liefde bedreven, nachtenlang samen in een bed gelegen, kent elkaars - al dan niet vreemde - gewoontes en hebt misschien zelfs wel samengewoond en/of een kind gekregen.

Is het vervolgens dan nog mogelijk om weer op dezelfde manier naar de ander te kijken als daarvoor? Jullie relatie heeft zich immers een tijd afgespeeld in een heel andere dimensie...

Praat mee

Denk jij dat je na een liefdesrelatie met je beste vriend gewoon weer beste vrienden kunt zijn? Zoals Saskia en Kluun zich hebben voorgenomen? Heb jij een relatie met je beste vriend gehad? En hoe is jullie contact nu? Of heb je misschien nog altijd een liefdesrelatie met jouw BFF? Praat mee of vertel het hier!

En, wat vind jij? Laat je horen!