Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Cooper en Gaga
Foto: Hollandse Hoogte | Nathan Denette
Praat mee

Daten met een collega,
wat vind jij daarvan?

Naomi Melchers

D

De liefde kan je werkelijk overal van je stuk brengen. Soms schiet Cupido raak op een plek waar velen de meeste uren van hun dag doorbrengen: de werkvloer. Is een romance op het werk ideaal? Niet altijd. Maar als de vlam eenmaal in de pan slaat, is er geen houden meer aan. Is het jou weleens overkomen? Hoe was dat? Praat mee!

Het lijkt erop dat ook Lady Gaga (32) de liefde heeft gevonden op de werkvloer. Volgens bronnen zou de zangeres - en nu dus ook actrice - haar huwelijk met Christian Carino (50) hebben uitgesteld vanwege een vermeende romance met Bradley Cooper (44), de tegenspeler uit haar filmdebuut A Star is Born (en overigens ook in een relatie en wel met de prachtige Irina Shayk (33) met wie hij een dochtertje van bijna 2 jaar heeft).

Charmeur

Volgens onderzoek heeft 62% van de werknemers tenminste één keer met een andere collega gedatet. Ik heb het zelf ook een keertje meegemaakt. Stukje jonger, stukje naïever en een iets meer roze bril op mijn neus. De jongen op wie ik viel was een nonchalante charmeur en wist precies de juiste dingen te zeggen waardoor de blosjes op mijn wangen verschenen.

Het was niet serieus en het heeft zeker niet langer dan een maand geduurd. Ik had geen verwachtingen, hij overigens ook niet, en dat maakte de break-up een stuk makkelijker. Doordat de vlinders stopten met dwarrelen keerde de rust op de werkvloer al snel terug. 

Horeca

Het is niet gek dat we op een collega vallen. We zien ze vaker dan onze familie en vrienden en op borrels en tijdens lunches regent het vaak persoonlijke verhalen. En bij VROUW-collega M. ging een romance op de werkvloer juist hartstikke goed; ze is al meer dan dertig jaar gelukkig met haar voormalige leidinggevende. 

Nu vraag je je misschien af in welke sector je de meeste kans hebt iemand aan de haak te slaan. Tip: probeer de horeca! Daar schijnt bijna de helft van de werknemers een romantische tijd met een collega te hebben (gehad). Zoek je een date, dan kan je dus het beste in die sector aan de slag.

Praat mee

Hoor jij bij de 62% die weleens romantiek op de werkvloer heeft ervaren of zou je het graag een keertje willen beleven? Of lijkt het je helemaal niets en vind je dat werk en privé koste wat kost gescheiden moeten blijven? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!