Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Frans en Olcay
Foto: Patrick Harderwijk|HH
Praat mee

Uit het hart, uit het oog!
Of ben jij wel nog bevriend met je ex?

Marijke Lemmers

H

Het is blijkbaar tijd voor de grote schoonmaak, voor puin ruimen. Zo zijn velen aan het 'Marie Kondo-en'. En niet alleen in de kledingkast. En ook in relaties wordt er kritisch afgewogen: heb ik hem/haar nog nodig? Past hij/zij nog bij mij? En zo niet? Dan wordt er - al dan niet waar - 'in liefde' afscheid genomen. Hoe doe/deed jij dat me jouw ex?

Ook Olcay Gulsen (38) heeft de bezem door haar liefdesleven gehaald en haar geliefde Frans Ghazi aan de kant gezet. Ze beleefde volgens eigen zeggen een paar mooie jaren met hem - de twee waren sinds 2013 samen, een korte breuk incluis - maar de dertiger gaat nu weer alleen verder. Dat liet ze zondagochtend weten op Instagram.

Ondanks dat ze niet samen verder gaan, hoopt Olcay - die momenteel in Lech op de ski's staat - dat Frans in haar leven blijft. Dat hij veel voor haar heeft betekend, blijkt uit de vele bedankjes die ze hem schrijft voor alle mooie jaren en voor alle mooie herinneringen. Bij de foto van hen samen schrijft ze: Ook al gaan we niet samen verder. Ik hoop dat je in mijn leven blijft. Voor altijd respect voor jou.

Liefdevol

Maar zo liefdevol en respectvol uit elkaar gaan lukt lang niet niet iedereen. En vríenden blijven met je ex is voor sommigen helemaal ondenkbaar. Hoe zit dat bij jou? Heb jij ooit een relatiebreuk meegemaakt en hem liefdevol uitgezwaaid of vochten jullie elkaar de tent uit? Of is jouw ex nog in je leven en nu een goede vriend? Of zijn er alleen nog smeulende puinhopen van je relatie over? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!