Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Word jij ook chagrijnig door de regen?
Foto: Johner Images
Praat mee

Maart roert zijn staart...
'Ik ben helemaal klaar met die regen!'

journaliste

Daphne van Rossum

R

Regen, regen en nog eens regen. Je wordt er toch stikchagrijnig van! Hoe houd jij de moed erin?

De hele week vertrek ik voor mijn gevoel in de regen naar mijn werk. Want dit weer betekent (nog meer) filerijden en ongelukken. En terug in de middag weer hetzelfde liedje. Gevolg: ik kom overal te laat.

Uitglijder

Mijn zoon heeft met zijn scooter al een flinke uitglijder op het regennatte wegdek gemaakt. Met als gevolg een kapotte winterjas, kapotte broek en beschadigde scooter. Ook op onze VROUW-redactie is het natte weer het gesprek van de dag, al was het maar omdat het natte weer het plannen van bijvoorbeeld een fotoshoot bemoeilijkt.

"Het water zal toch wel een keertje opraken?", zei fotograaf Anne toen we probeerden een gaatje te prikken voor een buitenreportage die een voorjaarstintje moet hebben. Op diverse plaatsen in ons land is er méér dan 100 mm regen gevallen. En het gaat maar door. En dan schijnen we nog niet eens de watervoorraad voor komende zomer te hebben aangevuld.

Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel: er is mooi lenteweer op komst. Naar verluidt hebben we nog enkele regenachtige en winderige dagen voor de boeg, maar zal vanaf zondag de temperatuur stijgen.

Praat mee

Ben jij ook behoorlijk chagrijnig door het weer of houd jij de moed er gewoon vrolijk in? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!