Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Praat mee

Postzegel te pikant:
worden we niet veel te preuts?

Redactie VROUW

E

Een postzegel met daarop een dame met doorschijnende kleding wordt te aanstootgevend gevonden en is daarom afgekeurd door PostNL. De afbeelding is van een schilderij van Ap Kooistra.

Het gaat om een Helders ontwerp, waarmee Den Helder gepromoot wordt. Naast het vrouwenportret en de tekst ’I love Den Helder’ staan op de zegel ook het Marsdiep en de iconische vuurtoren Lange Jaap.

Het gaat om een pikante plaatje, zegt een woordvoerder van PostNL tegen het Noordhollands Dagblad. 

Postzegelhandelaar Cees van der Wel deelde de zegel op Facebook en vindt het een giller dat het plaatje aanstootgevend genoemd is, zo zegt hij tegen de regionale krant.

We schreven op VROUW.nl al eens eerder over preutsheid. Vroeger was topless zonnen hartstikke normaal, nu zie je dat veel minder. Ook de sauna is voor jonge mensen best een dingetje. Hoe jonger, hoe preutser, zo lijkt het. Actrice Katja Schuurman die op social media een foto deelde van haar blote bips, kreeg een stortvloed aan reacties. Worden we niet veel te preuts?

Praat mee

Vind jij deze afbeelding pikant of moet dit gewoon kunnen en is de beslissing van PostNL veel te preuts? Praat mee en laat je reactie achter.

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!