Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Als je geboekte hotel een kat in de zak blijkt...
Foto: Hollandse Hoogte | EyeEm Mobile GmbH
Praat mee

Als die mooie vakantieplaatjes een domper blijken:
'Dit kan het niet zijn'

Coordinator Online

Merel Schut

E

Een Britse toerist in Amsterdam keek raar op toen hij de sleutel in zijn geboekte accommodatie stak. Voor 134 euro kreeg hij een slaapplekje in een zeecontainer, die op straat geplaatst was. Heb jij weleens meegemaakt dat jouw vakantiebestemming er totáál anders uitzag dan op de foto's? Praat mee!

Een onbekende verhuurder bleek in Amsterdam-Oost en Amsterdam-West zeecontainers te hebben geplaatst, die hij illegaal aanbood als accommodatie. De zogenaamde verhuurder is vooralsnog onvindbaar, maar de containers zijn weggetakeld.

Zuur

Tegen AT5 zegt de gedupeerde Brit: ''We waren er al drie keer met de taxi omheen gereden. We dachten: 'Dit kan het niet zijn!'" Hij vervolgt: ''Maar toen we uitstapten bleek dat het wél zo was. We deden de deur open en keken naar binnen, deden de deur op slot en gingen weg. Toen hebben we een hotel genomen.''

Hartstikke zuur natuurlijk, na alle voorpret die aan een vakantie vooraf gaat. Je hebt gespaard, uitgezocht wat je allemaal wil doen en bekijken, maar bij aankomst blijkt het allemaal toch iets anders te zijn dan je had verwacht.

Kakkerlakken

Vroeger deed ik het nooit, maar tegenwoordig kijk ik altijd naar de reviews die andere gasten hebben achtergelaten over de verhuurder. Bij hotels bekijk ik de recensies. Klaagt er iemand over muizen of vieze bedden, dan klik ik door naar het andere aanbod op de plaats van bestemming.

Een collega vertelde vanochtend hoe zij eens met vlooien een hotel verliet omdat de bedden zo vies waren. Zelf heb in het buitenland eens om een kamerruil gevraagd omdat er een kakkerlak over het hoofdkussen liep. Jakkes!

Praat mee

Wellicht heb jij ook weleens een flinke domper gehad op je vakantie. Bleek je geboekte hotel toch ietsje minder luxe dan verwacht? Was het personeel ontzettend onaardig of overkwam je op een andere manier iets vervelends? Praat mee!

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!