Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Adele bloeit op na de scheiding
Foto: AP | Associated Press
Praat mee

Gescheiden Adele bloeit helemaal op...
Hoe verwerkte jij jouw scheiding?

journaliste

Daphne van Rossum

N

Natuurlijk gaat een scheiding je nooit in de koude kleren zitten, maar soms heeft zo'n liefdesbreuk ook zijn voordelen. Neem de zangeres Adele (31). De Britse superster is, sinds zij in april na acht jaar haar man en vader van haar zoontje (6) Simon Konecki verliet, een compleet nieuwe weg ingeslagen. Gevolg: bijna 10 kilo lichter en ook figuurlijk lekkerder in haar vel dan ooit. Ben jij ook gescheiden en zo ja herken jij dat? Praat mee!

Rondom mijn scheiding zat ik enorm in de put. Maar na een paar maandjes herpakte ik mezelf en begon ik met sporten. Natuurlijk sloeg ik daar weer helemaal in door en stond ik op een gegeven moment vier keer per week in de sportzaal, maar het resulteerde in ieder geval in een prettig gewichtsverlies. Waardoor ik weer lekkerder in mijn vel zat, waardoor ik weer aandacht van mannen kreeg. En zo was dat cirkeltje ook weer rond.

Breuk

Ook voor Adele lijkt de scheiding - Simon en zij trouwden in 2017 - goed uit te pakken. Ze laat zich weer zien bij concerten - zoals laatst bij de Spice Girls - en is nu weer in de studio te vinden, waar ze ongetwijfeld zingt over de breuk met de man met wie zij sinds 2011 samen was. Hetgeen weer prachtige liedjes oplevert.

Praat mee

Uit elkaar gaan is nooit leuk, maar soms levert zo’n gebroken hart uiteindelijk een leuker leven op. Ben jij ook gescheiden? En zo ja, was dat ook bij jou het geval? Hoe verwerkte jij de scheiding? Ging je sporten of afvallen of vond je juist troost in het uitgaansleven of door weer te gaan daten?

Misschien ging je wel heel hard werken of stortte je je op je kind(eren)? Of vond je het echt heel er moeilijk om de scheiding te verwerken en ben je er eigenlijk nooit goed overheen gekomen? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!