Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Slapend stel in bed
Foto: Hollandse Hoogte
Praat mee

'Seks staat niet
in mijn top 5'

V

VROUW-collega Marjolein sprak met Olcay Gulsen (38). In het interview hadden ze het ook over seks. Ze komt er openlijk voor uit dat seks niet in haar top 5 staat. Bovendien stelt ze: "Volgens mij hebben heel veel vrouwen dat." Waarop wij ons afvragen: 'Op welke plek staat seks in jouw leven?' Praat mee!

Tenniscoach Raemon Sluiter (41) - al ruim tien jaar samen met Fatima Moreira de Melo (40) - vertelde in 2009 al 'niet zo seksueel te zijn aangelegd'. En hoewel we in een 'vrije' tijd - denken te - leven, lees en hoor je toch nog niet heel erg vaak zulke bekentenissen. Maar Raemon en Olcay doen dus niet krampachtig over het onderwerp.

Seks

Olcay in VROUW magazine: "Ik ben inderdaad niet zo heel erg gericht op seks. Volgens mij hebben heel veel vrouwen dat. De meeste vrouwen doen net of ze het geweldig vinden, maar ik geloof dat niet helemaal.

Het verschil is dat ik er ook voor uitkom. Want eerlijk: als ik een lijstje moet maken met de vijf dingen die me gelukkig maken, staat seks daar niet in. Een goed boek lezen wel. Of lekker eten."

Praat mee

Op welke plek staat seks in jouw leven? Praat mee!

Jij op VROUW.nl

Wil jij ook - anoniem - over dit onderwerp vertellen?

Dan kan dat hier...

En, wat vind jij? Laat je horen!