Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lil' Kleine komt zijn bed niet uit voor de baby
Foto: Patrick Harderwijk
Praat mee

Draaide jij ook in je eentje op
voor de luiers en ‘nachtdienst’?

journaliste

Daphne van Rossum

E

Een maandje geleden werd Lil’ Kleine (Jorik Scholten) papa van de kleine Lío. Slapeloze nachten en vieze luiers deren hem niet: zijn verloofde Jaimie draait op voor deze ‘diensten’. Al is hij niet te beroerd om de (echte) kleine een flesje te geven. Hoe ging dat bij jullie thuis toen de kinderen klein waren?

Jorik is dolblij met zijn zoontje, maar kan er nog niet zo veel mee: “Hij is nog heel jong, heel fragiel, dus ik kan er vrij weinig mee. Hij slaapt en hij eet. Het is echt aan haar om aan die taak te voldoen. Het is gewoon een uurtje op de dag dat hij bij me ligt en ik hem een flesje geef,” vertelt hij aan Shownieuws.

‘Hij eet en hij poept’

Nu hoor je wel vaker dan mannen minder kunnen met baby’s. Ze vinden de verzorging ervan vaak maar ‘geneuzel’. Ook de rapper valt in deze categorie.

Jorik kan niet wachten tot zijn kind wat groter is: “Het is gewoon leuk als ik thuiskom. Er is niet veel spectaculairs aan. Ja hij slaapt, hij eet en hij poept,” aldus de zanger.

Nachtdiensten

Hoe hadden jullie thuis de verzorging verdeeld toen de kinderen nog heel klein waren? Deed jouw man volop mee met de luiers en de ‘nachtdienst’? 

Ofwel: wie ging er in de nacht uit als de kinderen wakker werden? Jij of je man? Of wisselden jullie het af? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!