Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

vrouw in bed
Foto: Hollandse Hoogte
Proefkonijnen

Een vibrator als valentijn...
Sabine testte 'm!

journaliste

Sabine Leenhouts

O

Ongeveer een maand geleden ontmoette ik een man in de kroeg. Binnen vijf minuten vertelde hij dat hij voor een bedrijf werkte dat de crème de la crème onder de vibrators had gelanceerd...

Ik kan je verklappen, de sfeer veranderde direct. Een man die ik amper een hand had geschud, ging uitleggen hoe een nepfallus mij in de zevende hemel kon brengen. Maar goed, ik ben niet voor niets journalist want nieuwsgierig van aard. Ik wilde dus wel weten waarom die gast zweerde dat ik al gauw niet meer zonder dat magische apparaat zou kunnen. Zo gezegd zo gedaan.

Happy end

De donkerpaarse Crescendo van MysteryVibe kost 159 euro en wordt discreet verstuurd in een zwarte doos. Geen enge neppiemel met aderen maar een eenvoudig vormgegeven buigzame staaf. Te buigen naar keuze.

Ik mag dan nieuwsgierig van aard zijn, gebruiksaanwijzingen lees ik vrijwel nooit dus de eerste keer dat ik de Crescendo mee naar bed nam, werd het niets. Te veel verschillende trilstandjes waardoor ik het apparaat niet in een voor mij prettige modus kreeg. Gevolg: het ding belandde met een boogje in de hoek van mijn slaapkamer maar gelukkig zorgde vriendlief alsnog voor een happy end.

Zelfstudie

De volgende ochtend bestudeerde ik de vibrator nogmaals: zes motortjes die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, en ook de staaf zelf is buigbaar en kan in tig standen blijven staan. Dus vrijwel iedereen kan ermee aan haar trekken komen.

Nadat ik ook de app op mijn telefoon had geïnstalleerd ontdekte ik dat er onder andere speellijsten en trillijsten als aansturing van het supersonische seksspeeltje gebruikt kunnen worden. Dus na de wat uitgebreidere zelfstudie kwam ik alsnog tot de conclusie dat deze staaf prima voor valentijn kan doorgaan. Al komt ie natuurlijk never nooit hoger dan de tweede plaats...