Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
Royaal gekleed

Zo draag jij ook
oranje à la Máxima

Redactie VROUW

O

Om alvast helemaal in Koningsdagsferen te komen, laten we je deze week zien hoe onze koningin de (voor velen) moeilijke kleur oranje draagt. Wie weet brengt het je op ideeën voor morgen.

De Argentijnse schone droeg tijdens een staatsbezoek naar Japan namelijk de kleur van ons Koningshuis en laat daarmee zien dat oranje prima in elke garderobe past, en niet alleen met Koningsdag. Ze draagt een creatie van de Nederlandse ontwerper Mattijs van Bergen.

Hip

De oranje jurk heeft een omslag bij de borst, is knielang en heeft een plissérok: heel hip dit jaar. Om haar slanke taille te benadrukken, draagt ze een goudkleurige ceintuur. Daarmee laat ze zien dat oranje en goud heel goed combineren: het zijn twee warme kleuren die de mooie tinten in elkaar naar boven halen.

Om daarmee te matchen, draagt ze gouden hakken van haar geliefde modehuis Natan en een gouden clutch. Natuurlijk kunnen ook sieraden niet ontbreken - net als Máxima maak je iedere outfit compleet met een paar prachtige oorbellen en armbanden. Deze keer koos ze voor lange oorhangers met amberkleurige stenen en draagt ze aan haar linkerarm gouden armbanden.

Tekst: Indra Jager
Beeld: Kiki van der Meijden

 

Gerelateerde onderwerpen