Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Vakantiepret op Vlieland
3 dagen vanaf €99,- p.p.

I

Is de vakantie nog lang niet in zicht, maar wil je er dolgraag even tussenuit, dan is een tripje naar het prachtige Vlieland een echte aanrader. Na 3 dagen genieten van natuur en wellness heb je weer nieuwe energie. 

Vlieland is adembenemend mooi! Op het eiland overheerst de natuur; duinen, bossen, zee en strand. Maak een prachtige etstocht en ontdek de diversiteit in land- schappen. Of wandel op het uitgestrekte strand en kom volledig tot rust. Vlieland heeft één dorpje, het pittoreske Oost-Vlieland. In de gezellige Dorpsstraat vind je leuke winkeltjes, restaurants en knusse cafés. Na een actieve dag op het eiland is het heerlijk thuiskomen in WestCord Strandhotel Seeduyn.

WESTCORD STRANDHOTEL SEEDUYN

Nergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht en vrij aan zee ligt. Strandhotel Seeduyn ligt op de eerste duinenrij met een prachtig uitzicht over het uitstrekte strand en de Noordzee. Alle kamers beschikken over een eigen terras of balkon. Het hotel heeft een luxe wellness centrum (1000 m2) met binnenzwembad. Verder vind je er een brasserie, bowlingbanen, tennisbanen en manege de Seeruyter.

DIT ARRANGEMENT BESTAAT UIT:

• 2 x overnachting in een comfortabele hotelkamer
• 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
• Eilander lekkernij op de kamer
• 20% korting op de bootticket van Rederij Doeksen*
• 10% korting op fietshuur
• Voordeelbonnen- voucher van Vlieland
• Bagageservice van en naar de haven
• Gratis busvervoer op het hele eiland

PRIJZEN

Je kan al genieten van dit 3-daagse arrangement vanaf € 99,- per persoon. Verblijf is mogelijk t/m 31 augustus 2017, op basis van beschikbaarheid en 2 personen per kamer. (*20% korting op het bootticket is niet geldig tijdens schoolvakanties en feestdagen.)

BOEKEN

Kijk om te boeken en voor meer informatie (ook over mogelijke toeslagen) op www.westcordhotels.nl/vrouw of bel het hotel: 0562-451560 o.v.v. VROUW. 

 

Gerelateerde onderwerpen