Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Win samen met je (schoon)moeder een
Meet&Greet met Robbie Williams!

D

Deze actie is inmiddels afgelopen. De twee moeder-dochter koppels die een Meet&Greet met Robbie Williams hebben gewonnen zijn:

N. de Goede – Laetemia en D.E. de Goede
I. van den Akker en S. Schipperijn

Van harte gefeliciteerd! Zij hebben inmiddels bericht via Cafe Royal hierover ontvangen.

Zondag 14 mei is het alweer Moederdag. Heb je nog geen cadeautje gekocht voor je (schoon)moeder? Verras haar dit jaar met een Moederdag cadeau-abonnement op VROUW Glossy, verkrijgbaar al vanaf € 10,-. Extra leuk: je maakt direct samen kans op een Meet&Greet met niemand minder dan Robbie Williams! Wie wil dit nou niet?

 

Bestel Moederdag cadeau-abonnement

Wat kun je winnen?

Robbie Williams is bezig met zijn toer The Heavy Entertainment Show en geeft op 4 juli a.s. in het Goffertpark in Nijmegen een concert. Op deze dag kun jij hem samen met je (schoon)moeder ontmoeten, even met hem babbelen en uiteraard een selfie met hem maken. Daarna gaan jullie genieten van zijn te gekke concert. Deze onvergetelijke ervaring word je mede mogelijk gemaakt door Café Royal®, het koffiemerk waar Robbie Williams al enige tijd ambassadeur van is.
In totaal worden er 2x2 Meet&Greets inclusief toegangskaarten tot het concert weggegeven. 

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op de Meet&Greet sluit je uiterlijk op donderdag 11 mei a.s. een Moederdag cadeau-abonnement voor € 10,- (halfjaar-) of € 20.- (jaarabonnement) op VROUW Glossy af. Heb je gewonnen? Dan krijg je op 12 mei een telefoontje. Ook worden de winnaars op deze webpagina vermeld. Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van TMG van toepassing.

Over Café Royal®

Café Royal® staat voor de grootste Zwitserse kunst van het koffiebranden, in compromisloze premiumkwaliteit. De koffiecapsules zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in het Nespresso®*-systeem. Elke luchtdicht verzegelde capsule garandeert een uitstekende smaak en een perfect crèmelaagje.

In Nederland bestaat het basisassortiment uit de soorten Doppio Espresso, Espresso, Espresso Forte, Ristretto, Ristretto Intenso, Lungo Classico en Lungo Forte. Verder zijn de Flavoured Editions Vanilla, Hazelnut, Caramel en Almond verkrijgbaar en vier verschillende soorten bonen om verse koffie te zetten. Robbie Williams zelf raadt the Agent Choice Espresso No. 2 in de gouden verpakking aan. Voor liefhebbers van het Nescafé®* Dolce Gusto®*-systeem biedt Café Royal® een ruime keuze met de soorten Espresso Forte, Espresso, Caffè Lungo, Cappuccino, Chai Tea Latte, Decaffeinato, Chocolate en Milk Only. Café Royal® is onder andere verkrijgbaar via www.cafe-royal.com en in verschillende supermarkten. 
 

Gerelateerde onderwerpen