Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Winnen: maak 10x kans op een
Healthbox van Ralph

Redactie VROUW

R

Ralph Moorman (40) is gezondheidscoach en ingenieur levensmiddelentechnologie. Hij bracht onlangs de speciale Healthbox by Ralph uit, met daarin allemaal gezonde producten voor vrouwen. 

Wat is de Healthbox by Ralph? 

“Een speciale versie van de gewone Health-box, met gezonde producten die ik bij mensen wil introduceren. Niet alleen voeding, maar ook crèmes voor je huid, iets waarmee je je tanden poetst en meer.”

Wat heeft dat te maken met gezondheid? 

“Ook in cosmetica zitten stoffen die door gebruik in je lichaam terechtkomen. Ik weet wat fabrikanten gebruiken om de houdbaarheid te vergroten; zo bevatten shampoos soms een middel dat je haar wast, maar ook zo’n beetje je huid eraf stroopt.”

Je boek Hormoonbalans voor Vrouwen zit er ook in; hormonen zijn jouw ‘ding’. Waarom zijn die zo belangrijk?

“Als je hormonen uit balans raken, ontstaan er meer dan veertig bekende ‘vrouwenklachten’. Door je leefstijl aan te passen kun je ze weer in balans krijgen. Dat doe je met voeding, beweging en stressreductie.”

Eet jij zelf altijd gezond? 

“Ik hanteer de 80/20 regel: 80% gezond en 20% eten wat je wil. Mijn guilty pleasure? Goed Italiaans ijs, en dan opeten in het zonnetje. En chips, tijdens het Netflixen. Maar ik smokkel bijna altijd glutenvrij!”

Interesse in de Healthbox by Ralph?
Hij is bijna uitverkocht, maar de laatste 100 exemplaren zijn speciaal voor VROUW-lezeressen gereserveerd (waarde € 150,-. Nu te koop voor € 34,95, via healthbox.nl). We geven ook 10 boxen gratis weg! Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Gerelateerde onderwerpen