Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Maak kans op een
Coolsculpting behandeling t.w.v. €2.400,-

D

De actie van Coolsculpting is afgelopen. Helaas kun je niet meer deelnemen. 

Wat is Coolsculpting?

Bij Coolsculpting gaat het niet om gewichtsverlies, maar om contourverbetering. Vetcellen op 'probleemzones' worden met behulp van de Coolsculpting-technologie op gecontroleerde wijze bevroren en gekristalliseerd. Deze cellen zijn veel gevoeliger voor kou dan ander lichaamsweefsel en gaan al kristalliseren bij vier graden Celsius.

Een Coolsculpting behandeling

Een behandeling duurt slechts 35 minuten per ‘vetrol’. Hierin kunnen vier tot zes plekken aangepakt worden. Zo krijg je de kans om meerdere probleemzones zoals buik, billen, heupen of die zwabberende kipfilets onder je arm, aan te pakken. In de weken na de behandeling vallen de vetcellen uiteen en zorgt het natuurlijke opruimproces van je lichaam ervoor dat het restmateriaal wordt afgevoerd naar je nieren. Via de nieren komen de gekristalliseerde vetcellen in je urine terecht. Met een succesvolle Coolsculpting behandeling verlies je maar liefst 25 tot 35 procent van de vetcellen op een aangepakte zone.

Het is belangrijk om na de ingreep goed op je voeding te letten en op gewicht te blijven. Daarbij zul je ook de aangepakte plekken goed moeten masseren. Na ongeveer drie weken zie je de eerste resultaten; na twaalf weken is de behandeling helemaal zichtbaar.
 

FDA goedgekeurd

Coolsculpting Centers werkt met apparatuur dat door de FDA is goedgekeurd, de apparaten worden alleen aan artsen verkocht. Alle behandelaars zijn BIG geregistreerd en hebben minstens 15 jaar ervaring in een ziekenhuis of als fysiotherapeut. Coolsculpting Centers heeft vijf vestigingen: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Vught en in ’t Gooi. Het bedrijf staat onder leiding van plastisch chirurg Farid Kazem (medisch directeur - zie foto hierboven). Hij haalde in 2009 als eerste arts Coolsculpting naar Nederland. Alle behandelaars worden door hem geselecteerd en opgeleid.

Hoe kan jij een Coolsculpting behandeling winnen? 

VROUW mag namens Coolsculpting Centers aan vijf vrouwen een behandeling t.w.v. € 2.400,- voor één probleemzone weggeven! Wil je hiervoor in aanmerking komen, zul je een Body Mass Index (BMI) van 31 of lager moeten hebben (bij een BMI hoger dan 31 is het onmogelijk om in een redelijke termijn de vetcellen effectief aan te pakken, dit heeft te maken met de structuur van het vet). Daarnaast is het van belang dat je in goede gezondheid bent. Coolsculpting is helaas niet geschikt als je leverproblemen hebt, lijdt aan de ziekte van Raynaud of extreem gevoelig bent voor kou. Het betreft hier namelijk een medische behandeling. Voordat een behandeling start kijken de behandelaars van Coolsculpting Centers altijd eerst naar je medische geschiedenis, opbouw van je vetcellen en jouw leefwijze. 

Voorwaarden voor deelname

Helaas is de actie afgelopen en kun je niet meer deelnemen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Voldoe je aan bovenstaande eisen en wil je kans maken op een behandeling t.w.v. €2.400,-? In de week van 10 juli wordt er een voorselectie gemaakt van 15 kandidaten. Deze personen worden persoonlijk door ons benaderd met de vraag om foto's te sturen van de gewenste behandelplek: deze worden beoordeeld door de artsen van Coolsculpting Centers. Vervolgens worden de vijf gelukkige winnaars geselecteerd. Natuurlijk wil VROUW het proces op beeld vastleggen (voor en na de behandeling) en horen we graag jouw ervaringen met Coolsculpting. Publicatie van dit materiaal maakt dan ook standaard onderdeel uit van deze actie.

 

Gerelateerde onderwerpen

Van de partners van VROUW