Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

VROUW.nl | Maak kans op unieke rondleiding
Shop & Acties

Grijp je kans! Win samen met je vriendin
Een uniek kijkje in de keuken bij VROUW!

D

De actie is afgelopen! De winnaars ontvangen persoonlijk bericht van VROUW!

VROUW bestaat 10 jaar en dat vieren we het hele jaar door met leuke acties en activiteiten. Zo geven we in de nieuwste VROUW Glossy voor meer dan € 6.000,- aan fantastische prijzen weg en organiseren we op 30 oktober een gaaf jubileumconcert met o.a. Jan Smit, Tino Martin en Edsilia Rombley.
En nu maak je samen met je moeder, zus, dochter of vriendin kans op het winnen van een unieke rondleiding op 31 augustus bij de redactie van VROUW.

Eenmalige rondleiding op de redactie bij VROUW

Altijd al willen weten hoe VROUW Magazine en VROUW Glossy worden gemaakt? En nieuwsgierig naar hoe de verhalen op VROUW.nl tot stand komen? Jij komt alles hierover te weten tijdens deze eenmalige rondleiding op 31 augustus a.s..

Op deze morgen word je ontvangen met koffie en gebak, waarna je na een korte introductie een bezoek brengt aan onze drukkerij. Daar leer en zie (!) je hoe een krant wordt gedrukt. Tijdens de ronde over de redactie maak je onder andere kennis met het VROUW-team. Je krijgt inzicht in wat hun werk inhoudt en wat de dagelijkse werkzaamheden zijn. De ochtend sluiten we af met een ‘bladbespreking’ met Hoofdredacteur Marieke ’t Hart, waarna we je uiteraard niet met lege handen naar huis laten gaan! 

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Wil jij samen met je moeder, zus, dochter of vriendin kans maken op deze bijzondere ervaring? Vul het formulier hieronder in. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar. 

Praktische informatie

Datum: 31 augustus 2017, van 9.30-12.30 uur
Locatie: TMG Hoofdkantoor, Basisweg 30 in Amsterdam
De 50 winnaars horen uiterlijk op 7 augustus of ze gewonnen hebben. 

Gerelateerde onderwerpen

Van de partners van VROUW