Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Gratis naar
'Weg van jou' met VROUW

D

Deze actie is inmiddels gesloten! Blijf op de hoogte van al onze acties door vrouw.nl in de gaten te houden en abonneer je op onze nieuwsbrief, dit doe je hier.

Niets fijner dan even onderduiken in de bioscoop en genieten van een film met humor en onvervalste romantiek. Bij de grappige romcom 'Weg van jou' kan dat. Met z’n tweetjes en nog gratis ook, tijdens de speciale VROUW-vertoning!

Het verhaal

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) haar in plaats van naar Brazilië naar een project in Terneuzen detacheert. Haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen, dus laat ze haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand en het lijkt alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekt land. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam? 

Zo win je 2 kaarten

Zin om deze leuke film te zien (datum: 15 oktober)? Vul op onderstaand formulier in voor welke locatie je graag 2 kaartjes wilt winnen. 
Wacht niet te lang. Je kunt meedoen tot 8 oktober 2017!

Gerelateerde onderwerpen