Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

VROUW.nl | VROUW Jubileumconcert
Shop & Acties

Win een meet & greet met
Jan Smit en Tino Martin

Redactie VROUW

V

VROUW bestaat 10 jaar en dat hebben we aan jou te danken! Daarom belonen we je op 30 oktober met een avond vol hits, glitter, glamour én meet & greets! 

Beauty- en lifestylemarkt

Nog voordat het concert in AFAS Live (Amsterdam) begint, kun je je bij de verschillende stands in de hal vergapen aan de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle en uiterlijke verzorging. 

Coty en Treatments gaan over de uiterlijke verzorging en met de hulp van de medewerkers van onze Miss Etam-stand, weet jij voortaan precies welke outfits jou het beste staan. Kortom: alles om er nóg mooier uit te zien!

Effectief ontharen leer je vervolgens bij de stand van Allure Kristalpad. En als je dan toch bezig bent, loop je gelijk even langs Christine Le Duc om een mooi setje aan te schaffen, een verrassingstasje mee te pikken of één van de spannende workshops te volgen. 

Leuk aandenken

En als je er dan toch uitziet als een ster, moet daar natuurlijk iets mee worden gedaan. Bij de VROUW-stand kun je samen met je vriendin(nen) een glamourfoto laten maken, die je dezelfde avond nog in je mailbox ontvangt. Leuke herinnering, zo’n glamourshoot!

Meet & greet

Heb je altijd al iets willen vragen aan Jan Smit? Of wil je dolgraag op de foto met Tino Martin? Goed nieuws, want als kers op de taart mogen wij een aantal meet & greets weggeven met deze toppers. Klik hier om aan deze winactie mee te doen! Mocht je daar geen zin in hebben, dan is dat ook prima. Tussen de optredens door kun je namelijk genieten van een oogstrelend optreden van The Candy Men!

Voor slechts € 22,50 een compleet avondje uit! 

Iemand verrassen? Doen, want het belooft een geweldig avondje uit te worden! Neem dus je dochter, moeder, vriendin of schoonmoeder mee en trakteer haar op deze luxe feestavond, waarop jij ook zelf de ster kunt zijn. Wij rollen de rode loper alvast voor je uit!

Let op: de kaarten zijn bijna op, dus wees er snel bij! Het VROUW Jubileumconcert vindt plaats op 30 oktober 2017 in AFAS Live. Bestel hier direct je kaarten of klik hier voor meer praktische informatie.