Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

vrouw awards 2017
Shop & Acties

VROUW Awards 2017
Stem en win!

D

De speciale lezerstrofeeën worden op 30 oktober uitgereikt en alleen nog dit weekend kun jij op je favorieten stemmen. Welke crème, sapje, schoonmaakmiddel, lingeriemerk of bekende Nederlandse vrouw verdient volgens jou een VROUW Award? 

Ik wil stemmen

Breng je stem uiterlijk voor 22 oktober uit en maak kans op mooie prijzen, zoals een 7-daagse reis naar Curaçao! 

 

De reis naar Curaçao - mogelijk gemaakt door Corendon - is de allergrootste prijs. Maar zelfs als je die niet wint, hoef je niet te treuren. Er zijn namelijk nog 162 andere prachtige prijzen! Denk hierbij aan luxe sierraden, een heerlijke beautybehandeling of een weekendje CenterParcs met het gezin.

Hoe werkt het stemmen?

Selecteer in elke categorie jouw favoriete product, merk, vrouwelijke BN-er of winkel. Aan het einde vul je je gegevens in en geef je aan op welke prijs je het liefst kans maakt. Het stemmen duurt niet langer dan 5 minuten.

Na 22 oktober hoor je welke prijs je hebt gewonnen. Op de VROUW Awards zijn de actievoorwaarden van TMG en de algemene spelvoorwaarden van toepassing. 

Genomineerde producten

De jury - bestaande uit onze eigen VROUW redactie - heeft per categorie 6 genomineerden uitgezocht. Dit zijn volgens de jury de beste en mooiste producten van het afgelopen jaar die overigens ook het beste voldoen aan de gestelde criteria. 

Daarnaast is er ook een categorie 'Krachtige VROUW'. Hiervoor zijn zes bekende vrouwen genomineerd die het afgelopen jaar geweldige persoonlijke prestaties hebben geleverd. 

Om te stemmen, te zoeken naar jouw favoriete prijs of om een overzicht van de genomineerde producten en personen te bekijken, klik je HIER.

Gerelateerde onderwerpen