Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Stranden op Terschelling
3 dagen vanaf € 104,- p.p.

E

Eropuit in eigen land? Kom naar Terschelling en geniet van uitgestrekte stranden, duinen en bossen. Terschelling is een en al natuur en ideaal om fietsend te ontdekken. Zoek na een dag uitwaaien de gezelligheid op in één van de knusse dorpjes!

Het Hotel

Hotel Schylge is uniek gelegen aan het UNESCO Werelderfgoed, de Waddenzee. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht over deze zee. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben allemaal een eigen balkon of terras. Ook zijn de kamerdeuren bedrukt met planten- en diersoorten die deel uitmaken van het Wadden Werelderfgoed. Het hotel heeft twee restaurants waaronder à la carte restaurant Op West, wellness faciliteiten, een beautysalon, binnenzwembad en bowlingbanen. Vanaf het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes die je over het hele eiland leiden.

Dit arrangement bestaat uit:

•    2 x overnachting in een comfortabele hotelkamer        
•    2 x uitgebreid ontbijt  
•    Welkomstdrankje
•    20% korting op bootticket van Rederij Doeksen*    
•    1 dag fietshuur        
•    Fiets- en wandelroutes

Prijs

Dit arrangement kost vanaf 3 dagen vanaf €104,- per persoon, op basis van 2 personen per kamer. Verblijf is mogelijk t/m 28 maart 2018, op basis van beschikbaarheid. De 20% korting op het bootticket is niet geldig tijdens schoolvakanties en feestdagen.

 

Boeken

Wil je meer informatie over de overige voorwaarden en eventuele toeslagen of dit arrangement boeken, kijk dan op www.westcordhotels.nl/vrouw of reserveer telefonisch via 0562-442111 o.v.v. 'VROUW Stranden op Terschelling'.

Gerelateerde onderwerpen