Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Verwendag in de Zwaluwhoeve
met vele extra's inclusief goodiebag

R

RESERVERING IS GESLOTEN!

Middenin de Veluwse natuur vindt u wellnessresort de Zwaluwhoeve. Dit unieke resort, is geheel vernieuwd en biedt nog meer ruimte, faciliteiten en rust. Trakteer uzelf 15 december op deze unieke verwendag en maak kennis met het fonkelnieuwe TREATMENTS®!

Ontspanning, luxe en gezelligheid; het is de Zwaluwhoeve op het lijf geschreven. U kunt hier uiteraard terecht voor verschillende sauna’s en andere wellness-faciliteiten, maar ook voor een heerlijke beautybehandeling of massage. Uniek is de 50.000 m2 (!) tuin met prachtige natuur, fijne baden, een strand en boomgaard met drie barrelsauna’s. Hier kunt u een supergeslaagde wellnessdag beleven.
 

Het programma is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
  • Gebruik van handdoeken en badjas (let op: het is geen badpakkendag!)
  • Rondleiding met uitleg over alle sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Vier TREATMENTS® belevingen, verspreid over de hele dag, namelijk: opgieting, rasul kleibehandeling, klankschaalsessie en handmassage
  • Lunch en drie frisdrankjes in de middag
  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Rijkgevulde goodiebag, inclusief een entreeticket t.w.v. € 33,50 om nog een keer te genieten van een dagje wellness bij de Zwaluwhoeve, een TREATMENTS® hair- & body showerfoam en een VROUW Glossy.
     

 

Praktische info

Locatie: De Zwaluwhoeve, Zuiderzeestraatweg 108, 3849 AJ Hierden
Datum: 15 december Tijd: ontvangst 09.30 – 10.00 uur
Prijs: € 49,95 per persoon
Aantal deelnemers: maximaal 100 (vol = vol!)

Reserveren

Reserveren is helaas niet meer mogelijk. 

TREATMENTS®

Ontdek bij Zwaluwhoeve eeuwenoude, bijzondere en soms al bijna vergeten wellnessbehandelingen- en rituelen. Of feniet lekker thuis in uw eigen badkamer van TREATMENTS®. Stuk voor stuk prachtige home & bodyproducten, met unieke geuren en van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn, waar mogelijk, van natuurlijke oorsprong en vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Gerelateerde onderwerpen