Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Welkom aan boord van het
SS Rotterdam: 2 dagen vanaf €95 p.p.

D

De haven van Rotterdam is de grootste van Europa. Altijd al eens de enorme containers en zeeschepen van dichtbij willen zien? Met dit arrangement overnacht u op het ss Rotterdam en maakt u een rondvaart in de haven. Leuk met partner én kinderen!

SS Rotterdam

Het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn heeft al diverse wereldzeeën bevaren, maar ligt nu permanent aan wal in Rotterdam. Nu heb je dus de kans om te ervaren hoe het cruisen in de jaren 50 eraan toeging. Proef de authentieke sfeer aan boord en ontdek alle verhalen van het ss Rotterdam. Tijdens je verblijf geniet je van een 3-gangen verrassingsdiner in het restaurant Lido Grill. Om de ervaring compleet te maken kan je een rondleiding boeken, waarmee je een uniek kijkje achter de schermen krijgt. Vanaf het schip ben je met de watertaxi in 5 minuten in het centrum van Rotterdam. Wij hopen je binnenkort op de loopplank te mogen verwelkomen.

 

Arrangement

  • 1 x overnachting in een Superior Room

  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet

  • 3-gangen verrassingsdiner in restaurant Lido Grill

  • Spido havenrondvaart van 75 minuten

 

Voorwaarden 

Dit arrangement kost je voor 2 dagen vanaf € 95,- per persoon. Verblijf is mogelijk t/m 31 maart 2018. Toeslag op zaterdagnacht: € 30,- p.k.p.n.. Dit arrangement is een vanafprijs voor kamertype Superior Room en is op basis van 2 volwassenen per kamer. 

 

Reserveren

Kijk voor alle voorwaarden en overige informatie of natuurlijk om te boeken op: www.westcordhotels.nl/vrouw 
Telefonisch reserveren kan ook via 010-2973090 o.v.v. VROUW. 

Gerelateerde onderwerpen