Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Win Bobbi Eden's
Iedereen kan haken

Sam ten Hove

B

Bobbi Eden (37) kennen we vooral als porno- en realityster. Toch gaat ze met haar nieuwe boek compleet een andere kant op. Daarin leert ze ons… knuffeldiertjes haken!

 

Welk boek we ook van je hadden verwacht, dit niet…

(lacht) “Nee? Het is inderdaad van het ene naar het andere uiterste, haha. Maar ik ben al van kinds af aan heel creatief en heb veel hobby’s gehad: tekenen, schilderen, poppen maken, van alles.”

Wanneer ben je haakfanaat geworden?

“Een jaar of vijf, zes geleden, denk ik. Het mezelf aanleren lukte niet zo goed, dus ik heb echt wat basiscursussen gevolgd, want ik wilde het kunnen. Het eerste wat ik haakte moest een schaap worden, maar leek op een soort nijlpaard. Het konijntje dat ik erna maakte, zag er al echt uit als konijntje.”

 

Kan jouw zoontje nog in zijn bedje of ligt dat vol met mama’s gehaakte knuffels?

“Daar ligt helemaal niks! Dat kan ik hem toch niet aandoen? Dan krijgt dat kind straks een soort haak-trauma. Hij heeft een paar beestjes, maar die vliegen vooral soms door de kamer.”

 

Iedereen kan haken van Bobbi Eden is nu verkrijgbaar.

We geven 15 exemplaren weg; vul vóór 25 november onderstaand formulier in om kans te maken! Bobbi heeft ook een heus haakblog: www.ukkepukki.com (ook via Facebook)

 

Gerelateerde onderwerpen