Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Nu bij 18x VROUW Glossy
Tessa Koops jacket t.w.v. 229,- cadeau

D

Dit is een unieke kans! Neem nu een abonnement op 18x VROUW Glossy en ontvang een Tessa Koops Jacket t.w.v. 229,- cadeau.

De Quinty jacket van designer Tessa Koops maakt je outfit compleet. Deze hippe en sportieve jas beschermt je tegen regen en kou en is ook leuk op de piste. Hij is voorzien van een mooie grote kraag, taillekoord en panterprintvoering. Verkrijgbaar in de kleuren Metallica Blue, Metallica Olive en Camouflage, in de maten 36 t/m 44. De kleur Metallica Silver is inmiddels UITVERKOCHT. Je krijgt hem nu cadeau bij een abonnement op 18x VROUW Glossy voor € 79,95! Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt en op=op!

Maattabel Quinty Jacket

Check hieronder de maatspecificaties van de jas en bepaal op basis daarvan welke maat op jou van toepassing is. 

Extra voorwaarden

Lees deze extra voorwaarden (naast de reguliere abonnementsvoorwaarden) goed door voordat je dit abonnement afsluit:

  • Zie je bij het bestellen van het abonnement jouw maat er niet tussen staan, dan is deze niet meer beschikbaar.
  • Check de maatspecificaties van de jas in de tabel hierboven goed, want bestelde jassen kunnen helaas niet geruild worden.
  • Jassen worden begin februari 2018 verzonden, mits de betaling door ons ontvangen is en het abonnement vóór 5 januari 2018 is afgesloten. 

Ja, deze aanbieding wil ik! 

Kies hieronder je favoriete kleur om het abonnement van 18x VROUW Glossy (inclusief een Tessa Koops Designer Jacket t.w.v. € 229,- als welkomstcadeau) voor slechts € 79,95 af te sluiten. 

Metallica Blue  Metallica Olive  Camouflage

Over Tessa Koops

Opvallend doch tijdloos mooi, behaaglijk én vrouwelijk, flamboyant én elegant…De jassen van ontwerpster Tessa Koops zijn niet onder één noemer te vangen. "Ik wil graag mensen blij maken met mijn ontwerpen."

Vaak hoort Tessa dat haar kleding een retro vleugje bevat. Ze kijkt naar de catwalk en probeert dat ieder seizoen op eigen wijze te vertalen. Zelf noemt ze het een combinatie van Italiaanse en Amerikaanse stijl. Sophia Loren meets Sex And The City!Als rode draad lopen bijzondere elementen en details door haar werk. Kragen en mouwen die net even anders zijn, geprinte voeringen of speciale knopen... Haar jurken hebben doorgaans een vrouwelijk en slank silhouet. In haar collectie kom je eigenlijk nooit iets hooggesloten tegen. "Ik ben meer van een fraai decolleté.” 

Bekijk de collectie op TessaKoops.com

Gerelateerde onderwerpen