Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Patty Harpenau
Foto: Eigen Beeld | VROUW Magazine
Shop & Acties

Win het boek:
A Happy Way Of Life

Redactie VROUW

I

In het nieuwe boek van Patty Harpenau, A Happy Way Of Life, leert ze ons in 7 stappen gelukkig te worden. Is dát even een goed voornemen: wie wil dat nu niet? 

 

Hoe ontstond het idee voor dit boek? 

“Tijdens een bezoek aan mijn vriendin Ineke Dolman, eigenaar van Thermen Bussloo, zag ik alleen relaxte mensen rondlopen. Zo zouden mensen zich altijd moeten voelen, besloten we, en dachten meteen aan een boek.”

Wat leren we in jouw boek?   

“Stap voor stap een levensstijl ontwikkelen om happy te worden met jezelf. Als coach zie ik vaak dat mensen gelukkig zijn om iets of iemand. Maar als dat iets of die iemand wegvalt, heb je een probleem. Als het vanbinnen goed zit, overleef je het wel als de buitenwereld je pijn doet.”

In jouw boek is meditatie belangrijk. Is dat voor iedereen weggelegd? 

“Mensen denken dat je om te mediteren een oranje jurk en een stip op je voorhoofd moet en tien minuten per dag stilzitten. Maar meditatie kan ook breien zijn, schilderen, hardlopen, vrijen, in bad zitten… Het gaat om rust en overzicht binnen jezelf. Op die momenten ben je het gelukkigst.”

Wat is jouw gouden tip? 

“Het vaste besluit nemen: dít ga ik doen om mezelf het geluk te gunnen. Dat kun je namelijk leren, net als fietsen. Beloofd!”

We mogen vijf exemplaren van A Happy Way Of Life weggeven, en ook nog gratis entree bij Thermen Bussloo voor 2 personen! Vul vóór 6 januari onderstaand formulier in om mee te doen!

Gerelateerde onderwerpen