Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: VROUW magazine
Shop & Acties

Win kaartjes voor
Nederpop All Stars

Redactie VROUW

E

Erik Mesie (60) was vroeger megapopulair als zanger van Toontje Lager. Nu toert hij met de Nederpop All Stars en laat, met onder andere Henk Temming van Het Goede Doel, oude tijden herleven. 

 

Welke muziek komt er langs in jullie shows? 

“We brengen een verzameling Nederlands-talige liedjes, voornamelijk uit de jaren 80. Niet alleen van Het Goede Doel en Toontje Lager, ook Doe Maar, Hans de Booij, De Dijk, Klein Orkest en anderen komen voorbij.”

Even eerlijk: word je Stiekem Gedanst nooit zat? 

“Nee! Als ik dat liedje zing, doen mensen nog steeds massaal mee en zie ik ze genieten. Hoe kan dat nou gaan vervelen? Al is het ook weer niet zo dat ik het elke dag thuis zing, haha.”

Mis je de gillende meiden van vroeger? 

“Het zou een beetje raar zijn als er nu meisjes van 14, 15 zouden staan te gillen… Wel leuk: veel mannen vertellen me nu dat onze muziek veel betekende in hun puberteit. Dat is een mooi compliment.” 

In het dagelijks leven ben je muziekdocent. Kennen tieners jouw naam nog? 

“Alleen van broers en zussen die eerder op school zaten of van hun ouders. Dan krijg ik vragen als: ‘Meneer, mag ik een handtekening voor mijn tante? Die was vroeger zo’n fan van u.’ Dat blijft leuk.”

Meer info: www.nederpopallstars.nl

VROUW magazine

Voor Nederpop All Stars geven we 5 x 2 kaartjes weg. Wilt u even lekker terug naar de jaren 80 en die fijne Nederlandse liedjes? Vul dan vóór 20 januari onderstaand formulier in!

 

Gerelateerde onderwerpen