Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Bruidspaar voor Kasteel
Foto: Simone Bruidsfotografie | VROUW Magazine
Shop & Acties

Win een bruiloft
bij Kasteel Keukenhof

Redactie VROUW

B

Ben jij smoorverliefd? Doe jouw grote liefde dan een romantisch aanzoek in Keukenhof en wie weet win je een bruiloft in het kasteel!

 

Keukenhof staat dit jaar in het teken van Romantiek in Bloemen. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want niets is romantischer dan bloemen. En waar kun je dan beter zijn dan in het mooiste lentepark ter wereld... Juist, Keukenhof!

Dit historische park werd midden in de Romantiek, in 1857, ontworpen als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen.

Reken maar dat heel wat generaties hier een aanzoek hebben gedaan. Ben jij de volgende? Want waarom zou je wachten tot hij eindelijk op één knie gaat; trek zelf de stoute schoenen aan en stel hem die ene vraag. 

Wat je krijgt

Bruidsreportage: Onze huisfotograaf verzorgt een fotoshoot in de tuinen en in het kasteel.

Ontvangst daggasten: De 38 daggasten worden in het kasteel ontvangen met thee en koffie. 

Huwelijksvoltrekking: Die vindt plaats in de prachtige kasteeltuin of – bij slecht weer – in een van de historische zalen.

Balkonscène: Kan het sprookjesachtiger? Na het ja-woord volgt er een romantische balkonscène om met de gasten een toost uit te brengen.

De bruidstaart: Na de felicitaties kun je de bruidstaart van Patisserie Vermeer aansnijden.

Aperitief: Tijd voor een hapje en drankje. Op eigen kosten kan een diner en feestavond geregeld worden.

Winnen?

Vanaf 22 maart opent Keukenhof haar deuren en kun je te midden van de bloeiende tulpen hem ten huwelijk vragen. Wie weet win je zo een unieke bruiloft bij Kasteel Keukenhof.

Maak een foto en eventueel een video van hoe je jouw geliefde een aanzoek doet in de romantische tulpentuin, in de Cupidotuin of de rozenshow die dit jaar groter wordt dan ooit.

Upload de foto hieronder en geef aan waarom je dolgraag in Keukenhof in ’t huwelijksbootje wil stappen. De video kun je onder vermelding van je volledige naam en 'Bruiloft Keukenhof' via WeTransfer mailen naar Redactie@vrouw.nl

Doe dit vóór 14 mei 2018. En bedenk: de bijzonderste, mooiste, grappigste of ontroerendste inzending wint. 

Let op: De bruiloft kan plaatsvinden van zondag t/m donderdag. De winnaars krijgen automatisch bericht.