Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Maak kans op:
een Teaology Verzorgingspakket t.w.v. €199,70

W

Wil jij ook met een stralende huid de zomer in?  Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op een Teaology Infusion Skincare verzorgingspakket t.w.v. €199,70

Tealogy

Teaology Infusion Skincare is ontwikkeld uit passie voor skincare, thee en innovatie door een Italiaans team van professionals uit de internationale beauty industrie. Het maakt optimaal gebruik van de buitengewone eigenschappen van thee om het proces van huidveroudering op celniveau tegen te gaan door een unieke technologie te ontwikkelen die polyfenolen uit de verschillende theesoorten onttrekt. Voor het eerst wordt een complete lijn gezichts- en lichaamsverzorging ontwikkeld op basis van de wonderlijke eigenschappen van thee extracten met de meeste plezierige texturen. De lijn is geschikt voor een zeer brede doelgroep en richt zich op de meest bekende behoeften van vrouwen in alle leeftijden: van hydratatie tot anti-aging, van gladmakend naar afslankend en anticellulite. 

Prijs

5 x Teaology Infusion Skincare verzorgingspakket, bestaande uit gezichts- en lichaamsverzorging

  • Moisturizing Cleansing Milk-Oil 200 ml                                
  • Rose Tea Toning Essence 200 ml                                            
  • Imperial Tea Face Miracle Mask 50 ml                                  
  • Ginger Tea Energizing Aqua-Cream 50 ml                             
  • Green Tea Reshaping Body Scrub 450 gram                        
  • Black Tea Anticellulite Slimming Concentrate 200 ml     

Winnen

Wil jij kans maken op dit pakket? Beantwoord dan snel de onderstaande prijsvraag en vul je gegevens in. Als jij de winnaar bent, ontvang je een persoonlijk bericht van Teaology. Meedoen kan t/m donderdag 12 april. Op maandag 16 april maken wij de winnaars bekend op deze pagina.

Gerelateerde onderwerpen