Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

VROUW.nl | Bestel nu het pakket met 3 speciale edities van VROUW Glossy
Shop & Acties

Ontvang de 3 speciale edities van
VROUW Glossy op je deurmat

D

Dit jaar komt VROUW met 3 extra edities van VROUW Glossy, en wel in juni, augustus en november. Deze speciale edities maken geen onderdeel uit van het abonnement en zijn enkel los te verkrijgen voor € 4,95 in de winkel. Alleen via de VROUW Shop kun je alledrie de edities thuisgestuurd krijgen voor slechts € 10,- ipv € 14,85. Je ontvangt ieder tijdschrift rond de verschijningsdatum op je deurmat. 

12 juni: Opgebiecht Special

Zomerliefdes, knappe mannen, foute affaires, mislukte vakantieverhoudingen en een uitgebreide zomerhoroscoop. Maar ook een stomend kort verhaal over een driehoeksverhouding plus fijne quizzen en puzzels voor op het strand. Kortom 124 pagina’s smullen en meegluren in de VROUW Glossy OPGEBIECHT Special. 

21 augustus: Ontaarde moeders

Je bent moeder maar je maakt ook nog tijd voor jezelf. Een beetje relaxt opvoeden is eigenlijk helemaal niet zo raar. Moederen met een knipoog mag, weg met dat eeuwige schuldgevoel. 124 pagina’s verrassende en herkenbare verhalen voor, door en over moeders.

20 november: VROUW kookt over

Geen stress voor de feestdagen want wij zijn je culinaire reddingsboei in de aanloop naar Sinterklaas, Kerst en de Jaarwisseling. Heerlijke recepten, hilarische keukengeheimen, specialiteiten van inspirerende chef-koks en een heleboel tips om zonder rode vlekken in je nek een feestje te bouwen. En dat 124 pagina’s lang.

Bestel hier het pakket met de 3 speciale edities van VROUW Glossy

Gerelateerde onderwerpen