Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Winnen het boek:
De FUNfactor

Redactie VROUW

J

Judith Smits (40) is netwerkexpert. In haar nieuwe boek De FUNfactor legt ze uit hoe we onze eerste indruk kunnen versterken en met plezier netwerken. Benieuwd hoe dat werkt!

 

Waar staan de letters FUN voor? “Fundament leggen, Uitstraling versterken en Nieuwe connecties leggen. Het begint bij jezelf: bij wie je bent, wat je wil. Als dat klopt, dan bruis je vanbinnen en straal je vanbuiten. Netwerken doen we overal: op een feestje of de bedrijfsborrel. Zo krijg je nieuwe banen, klanten, huizen en liefdes. Doe dat met FUN!”

Plezier

Wat is jouw gouden regel om te netwerken? “Heb plezier. Dat is de basis. Want als jij plezier uitstraalt, trek je mensen aan. Ze vinden jou leuk en onthouden je. Vooral als je hen helpt, bijvoorbeeld door advies te geven of met anderen in contact te brengen.”

Wat kunnen wij vrouwen verbeteren? “Wij hebben één groot voordeel: we hebben meer mogelijkheden om er kleurrijk uit te zien dan mannen. Toch zie ik veel vrouwen zwart en grijs dragen. Kleuren hebben impact op anderen én jezelf: je voelt je krachtiger als je kleur draagt. Dat kan al met een fleurige sjaal of oorbellen.” 

Voor meer info: www.defunfactor.nl

Winnen

We geven 10 exemplaren van De FUNfactor weg; ga voor 1 december naar VROUW.nl/acties om mee te doen! 3 december maken wij de winnaars bekend!