Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: TLC
Shop & Acties

Yes, yes, yes!
Win kaartjes voor het 'Say yes to the dress'-event!

B

Ben jij een bride to be of fan van Say yes to the dress? Dan moet je 15 september zeker nu al in je agenda noteren. 'Trouwpaleis' Koonings in Deurne presenteert die dag namelijk hét Say yes to the dress-event.

Natuurlijk is Fred van Leer, presentator van deze razend populaire TLC-serie, VIP-gast. Maar ook Lonneke Nooteboom en Kim Kötter zijn van de partij voor stijladvies en tips op de catwalk. Het wordt een bruisende dag met een optreden van O’G3NE, veel shows, advies en fun.

Elk uur wordt er een make-over-bride uit de bezoekers gekozen. Er is een pop-up terras met foodtrucks waar je met een verfrissend drankje heerlijk tot rust kunt komen. Ook aan de mannen is gedacht, dus vergeet je partner niet mee te nemen.

Smaak

Koonings The Wedding Palace is als grootste bruidsmodezaak ter wereld al sinds het begin de vaste host van Say yes to the dress Benelux. Hier vind je bruidsjurken in elke stijl, maat en prijs. Van hip en modern tot klassiek of romantisch.

Ook voor de bruidegom en de gasten zijn er outfits voor elke smaak. En dat allemaal in een paleis van 11.000 m2 waar je van de ene in de andere verbazing valt. Als je er nog nooit bent geweest, mag je dit event niet missen!

Scoor je kaartjes via Crew I Do by Koonings of win 1 van de 10 Regular Duo-Tickets. Hoe dan? Vul onderstaand formulier in om kans te maken op één van de tien Duo-Tickets!

Vanaf vandaag is het nieuwe seizoen van 'Say yes to the dress' te zien op TLC. Bekijk hieronder alvast de teaser!