Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© Getty Images
Foto: © Getty Images
Sportdeskundige Marije de Vries

Sportdeskundige
Even voorstellen: Marije de Vries

Redactie VROUW

O

Onze sportdeskundige Marije zal samen met voedingsdeskundige Carina Noordervliet de komende 10 weken jou helpen je weer strak in je vel te voelen in de grote VROUW Valt-af-challenge.

Vanaf september al is Marije de Vries officieel de nieuwe sportdeskundige van VROUW.nl. Of eigenlijk jouw persoonlijke online sportinstructeur om jou te helpen weer fit en gezond te worden. Marije zal het beweeggedeelde op zich nemen in de grote VROUW Valt-af-challenge .

Over Marije

"Ik ben al 15 jaar werkzaam als groepsfitnesstrainer in diverse sportcentra. Al snel ontdekte ik dat de meeste mensen enthousiast met sporten beginnen maar na een tijdje  afhaken. Door klanten van fitnesscentra te interviewen over hun motivatie, heb ik ontdekt hoe dat komt. En wat je moet doen om sporten zo leuk te gaan vinden, dat je er nooit meer mee wilt stoppen!"

Kennis = Resultaat = Motivatie

"Op basis van mijn bevindingen heb ik een programma ontwikkeld dat zich richt op de vraag: 'Hoe ontwikkel je een gezonde leefstijl die je voor altijd moeiteloos volhoudt?' In 2007 mocht ik mijn programma bij sportclub Indoor Action in Arnhem in de praktijk testen. Ik noemde het de Sixpack Challenge en kreeg de naam: de K=R=M methode. Kennis= Resultaat=Motivatie. Het programma neemt de deelnemers van dag tot dag mee, gedurende zes weken. En het werkt! Nu, ruim zes jaar verder hebben duizenden mensen mijn programma met succes gevolgd.

Op basis van deze ervaringen schreef ik het boek Fitnessbijbel voor vrouwen, met een zes-weken-programma dat je stap voor stap door een metamorfose leidt. Al snel kwam er vraag vanuit het bedrijfsleven en zelfs het onderwijs. Mijn bedrijf Fitter Nederland was geboren en mijn bijbel is inmiddels een succes. A dream came true, zeker nu VROUW mij de kans biedt om de lezeres van VROUW.nl, jij dus!, mee te laten doen aan mijn programma.

Wil je afvallen, strakker en fitter worden? Eindelijk eens écht gezond gaan leven? Heb jij daarbij (ontzettend) veel behoefte aan een steuntje in de rug?  Besef dan: gezond leven is geen besluit, maar een proces! Laat mij je daarbij begeleiden. Volg mijn blog met elke week een test die je (zelf)kennis verrijkt en je motivatie versterkt."

Wat zouden jullie willen weten van Marije over sporten? Stel je vraag hieronder!

Lees ook van Marije:

Gerelateerde onderwerpen