Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Image Source Ltd RF
Tussen de lakens

Esther had seks met haar baas:
Ik wilde weten hoe hij in bed is

journaliste

Hester Zitvast

I

In onze nieuwe rubriek Tussen de lakens vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit keer is Esther (33) aan de beurt. Zij had recent een onenightstand gehad waar ze nog regelmatig aan terug denkt. "Na een vrijdagmiddagborrel belandde ik met mijn baas in bed."

"Het was supergezellig in de kroeg om de hoek van ons kantoor en er werd door iedereen flink doorgetankt. Mijn baas Reinout gaat vrijwel nooit mee borrelen, daar is hij te druk voor. Maar dit keer was hij er wel bij.

Overleden

Reinout is een streber. Hij is drie jaar jonger dan ik, en runt de zaak in zijn eentje sinds zijn vader is overleden. Hij is er altijd als eerste en zit negen van de tien keer nog te werken als wij het pand verlaten. Een carrièrejongen dus.

Reinout is leuk om te zien. Hij heeft een goed lijf, want naast werken brengt hij zijn tijd voornamelijk in de sportschool door. Een vriendin heeft hij niet, die past niet in zijn leven denk ik. Hij is door die streberigheid mijn type niet. Doe mij maar een man die ook van een feestje houdt.

Spanning

Bovendien heb ik al vijf jaar een relatie met een vriend met wie ik dolgraag kinderen wil en heel oud wil worden. Maar als ik vrijgezel zou zijn, dan had ik zeker een poging bij hem gewaagd, gewoon om te zien hoe hij in bed is, uit nieuwsgierigheid.

Die gedachte aan seks met mijn baas spookte ook weer door mijn hoofd toen ik hem zag staan met een biertje in zijn hand en de mouwen van zijn overhemd opgestroopt. Hij kwam eindelijk een beetje los en toen ik hem ontspannen zag lachen en mijn kant op zag kijken, merkte ik dat ik een bepaalde spanning in mijn lijf had.

Hapje eten

Niet veel later stonden we samen te kletsen. Voor het eerst ging het niet over cijfers en klanten. We informeerden naar elkaar. En wat drankjes verder waren we allebei hartstikke aangeschoten.

Het gros van onze collega's was al naar huis en er waren er nog twee die zo te zien met elkaar zouden vertrekken. 'Zullen wij zo samen een hapje eten?', stelde Reinout voor. Snel appte ik mijn vriend dat we met een groepje collega's naar een restaurant gingen. 'Have fun!', antwoordde hij. Ik wist toen al waar de date met mijn baas toe zou leiden, namelijk seks.

Kleren van het lijf

De spanning was vanaf dat moment om te snijden. Iemand moest er als eerste over beginnen. Er werden over en weer wat flirterige opmerkingen geplaatst, maar we draaiden allebei om de hete brei heen. Ik besloot het te zeggen: 'Zullen we geen kostbare tijd verspillen en naar jouw huis gaan?' Meteen daarop vroeg hij de rekening en we vertrokken.

Het gebeurde net zoals je dat in een film wel ziet. De voordeur was nog niet dicht of we trokken elkaar al op de gang al zoenend de kleren van het lijf. Reinout gooide mij op zijn bed en trok mijn broek uit, waarna hij snel zijn eigen riem losmaakte en zijn broek liet zakken.

Trouwen

Enkele seconden later voelde ik hem bij mij naar binnen glijden. Ik denk dat ik niet eerder met iemand zulke 'perfecte seks' heb gehad. Het heeft niet heel lang geduurd; een uurtje later had ik mijn kleren weer aan. 'Hier moeten we het maar nooit meer over hebben', zei Reinout. Ik was inmiddels een beetje ontnuchterd en was het er helemaal mee eens.

Dit was eens, maar waarschijnlijk nooit meer. En dan dus niet omdat het niet lekker was, integendeel. Het zou bij een keer blijven omdat het een absolute no go was tussen ons. Ik zou voor altijd bij mijn vriend blijven, met hem trouwen misschien wel. En Reinout moest maar iemand zoeken die op een workaholic valt.

Schuldig

Ik moet zeggen: Reinout stelt zich bijzonder professioneel op in deze zaak. Hij heeft het er niet meer over, we werpen elkaar hooguit zo nu en dan een betekenisvolle blik toe. Maar dan voel ik ook meteen weer de spanning.

Ik ben niet verliefd op hem en zie hem dan ook niet als gevaar voor mijn relatie. Wel voel ik me heel schuldig dat ik dit gedaan heb. Dat heeft mijn vriend echt niet verdiend. Maar zolang ik niets zeg, zal hij er niet achter komen. Het was een eenmalige uitspatting, waar ik behoorlijk van genoten heb."