Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Auto op een parkeerplaats
Foto: Hollandse Hoogte
Tussen de lakens

'Harold en ik krijgen
op de gekste plekken zin in seks'

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek Tussen de lakens vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Emily (31). Zij en haar vriend Harold hebben een voorkeur voor seks in de buitenlucht.

Het was Harolds idee. We gingen nog maar een paar weken met elkaar, toen we samen in de auto zaten, op de weg terug van een feestje. 'Ik wil nu seks met je', zei hij. Ik moest lachen. 'In de auto?' Hij schudde zijn hoofd. Hij wilde met mij naar een parkeerterrein bij een natuurgebied waar we langs zouden rijden.

Motorkap

Het was een warme zomeravond, inmiddels wel al donker, maar garanties dat je op zo'n plek alleen bent, heb je nooit natuurlijk. Ik twijfelde. 'Wat als iemand ons ziet?', vroeg ik. Daar reageerde hij vrij laconiek op. 'Nou? Dat is toch alleen maar spannend. Schat, de hele wereld doet het hè? Ze zullen er hooguit even ongemakkelijk van worden en dan snel met hun hond de andere kant oplopen.' 

Dus leunde ik niet veel later voorover op de motorkap van zijn auto. En ik moest toegeven; ik vond het echt waanzinnig spannend. Ik was heel erg gespitst op de geluiden die ik hoorde, maar gek genoeg leidde mij dat niet af. Ik werd er alleen maar meer opgewonden van.

Kinderen

Het smaakte naar meer. Tegenwoordig doen we het regelmatig buiten en allang niet meer alleen als het donker is. We gaan bijvoorbeeld vaak ergens picknicken. Wel in een afgelegen gebied en ook wel een beetje beschut, niet in een open veld dus.

En we hebben een bootje waarmee we op de plassen vaak naar een eiland varen waar vrijwel niemand komt, maar wél langs kan varen. Voor mij is het heel belangrijk dat we niet betrapt worden door kinderen. Dat wil ik ze niet aandoen.

Hondje

Maar als er een keertje iemand voorbijkomt, maak ik me daar niet heel druk om. Slechts een keer heeft iemand er iets van gezegd. Een oudere vrouw die met haar hondje wandelde en er schande van sprak dat we daar lagen te seksen. Ze wist vervolgens niet hoe snel ze zich uit de voeten moest maken.

Harold en ik krijgen op de gekste plekken zin in seks. Het pashokje hebben we al gehad en we zijn ook al eens samen een invalidetoilet ingedoken. Maar we hebben het ook een keertje gedaan bij Harolds ouders thuis. Twee superbeschaafde mensen, die dachten dat Harold mij een rondleiding door hun huis gaf. Ze moesten eens weten dat Harold mij in de badkamer even snel op het wasmeubel nam.

Buren

Ook in onze tuin hebben we al een paar keer seks gehad. Als de buren uit het raam kijken, zouden ze het kunnen zien. Het is heel gek, maar dat idee windt mij dus op. Als ik de buurman dan de volgende dag op straat tegenkom, vraag ik me altijd af of hij iets gezien heeft. Ik heb nog niets aan hem gemerkt, maar ik kan me bijna niet voorstellen dat we al die keren volledig onopgemerkt zijn gebleven.

Het is echt niet alleen maar spanning en sensatie bij ons hoor. We doen het ook heel gewoon, net als de meesten, in bed. Maar dit geeft voor ons altijd net dat beetje extra aan de seks. Het grootste nadeel van buitenseks vind ik overigens wel de insecten en ander ongedierte. We zijn er een keer abrupt mee gestopt toen er een grote spin over mijn been liep. Oh en we zijn een keer allebei gestoken door een stel rode mieren. Dan is de lol er ook wel vrij snel vanaf…

Jij op VROUW.nl

Zit er ook een Tussen de lakens in jouw pen?

Vertel het dan hier...