Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | EyeEm Mobile GmbH
Tussen de lakens

‘Seks met een jongere man kan ik iedere vrouw
van middelbare leeftijd aanraden’

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek ‘Tussen de lakens’ vertellen vrouwen over hun seksleven. Corine (51) heeft een nieuwe liefde die 18 jaar jonger is dan zij en dat merkt ze in bed...

Ik ben nu vijf jaar gescheiden. Mijn ex en ik hadden een huwelijk dat al langer helemaal op was. We bleven bij elkaar voor de kinderen. We waren jong ouders geworden en vonden allebei dat we een taak hadden te volbrengen.

Afgedankt

Toen onze jongste uitvloog, duurde het niet lang of mijn ex vertelde mij dat hij een ander had. Ik was er kapot van, ondanks dat ik het einde van ons huwelijk als een opluchting zag. Ik voelde me afgedankt en ingeruild. Ik was in mijn eer aangetast. Veel liever had ik hém verlaten.

Eenzaam

Het heeft echt wel een paar jaar geduurd voordat ik mijn draai als alleenstaande vrouw had gevonden. Ons mooie huis liet ik achter voor een huurflatje. Ik voelde me vaak eenzaam en mislukt. Ik zwolg in mijn ellende.

Van tevoren had ik gedacht dat ik volop aan het daten zou slaan als ik weer single zou zijn, maar daar moest ik echt niet aan denken. Door de overgang en de stress van de scheiding was ik ook nog eens flink aangekomen. Ik had een behoorlijk laag zelfbeeld.

Sexy

Twee jaar geleden ben ik begonnen met sporten en afvallen. Dat ging ontzettend goed en de complimenten die ik kreeg motiveerden mij enorm. Ik raakte 15 kilo kwijt, kocht een nieuwe garderobe en maakte me weer echt uitgebreid op. Eindelijk voelde ik me weer sexy.

Ik ontdekte Tinder. En ik schreef me in op een datingsite. Het viel me op dat ik niet alleen van mannen van mijn eigen leeftijd, maar ook van jongere mannen reacties kreeg. Dat streelde mijn ego enorm.

Beste seks

Ik had wat kansloze dates, waarbij ik het liefst gillend was weggerend. Een keer heb ik ook echt vroegtijdig de date verlaten, zonder iets te zeggen. Ik ben gewoon gevlucht.

Ik had twee keer seks met mannen van wie ik al tijdens de seks wist dat het een eenmalige aangelegenheid zou blijven. Maar toen kwam Roger. Een aantrekkelijke man van 33. Hij viel als een blok voor mij en ik voor hem. We hebben de beste seks en hij draagt me op handen. En het leeftijdsverschil? Ach, dat zie ik alleen maar als voordeel.

Vuur en vlam

Roger is nog heel druk met zijn lijf bezig. Hij sport vier, vijf keer in de week en eet heel gezond. Hij is niet afgetraind, maar wel mooi slank. En hij heeft heel veel energie. Ik had verwacht dat ik hem op seksueel level niet bij zou kunnen houden, maar dat valt me heel erg mee.

Hij sleept me mee, lijkt wel. Zodra hij bij me is, gaat er een knopje bij me aan. Dan sta ik in vuur en vlam en wil ik seks met hem, hoe moe ik ook ben.

Tijdelijk

We zijn nog niet zo heel lang bij elkaar, we zitten nog midden in die eerste fijne fase van verliefdheid. Als ik weet dat Roger komt, sta ik zomaar een uur voor de spiegel, alleen voor mijn make-up. We hebben het al heel voorzichtig over samenwonen gehad, we delen echt wel meer dan alleen maar de seks.

Roger is een ontzettend leuke vent, met wie ik ook heel goed kan praten. In mijn achterhoofd weet ik echt wel dat dit mogelijk tijdelijk is. Roger heeft geen kinderen en die kan ik hem ook niet meer geven. Ik acht de kans niet uitgesloten dat hij daardoor toch ooit voor een andere vrouw zal kiezen.

Dierlijk nemen

Voor nu geniet ik van hem. En van de seks die we hebben. Drie, vier keer per week is geen uitzondering. Mijn vriendinnen zijn stikjaloers als ik ze erover vertel. Als ik terugdenk aan de seks die ik met mijn ex had, heb ik mezelf al die jaren tekort gedaan.

Roger verwent me, neemt de tijd voor me. Maar hij kan me ook heel dierlijk nemen, in de keuken of op de bank. Die passie heb ik nodig, weet ik nu. Ik vind het heerlijk. Een jongere vent kan ik iedere vrouw van middelbare leeftijd aanraden. Dat werkt beter dan welke antirimpelcrème ook; dít houdt je jong!

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de Lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.