Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | dpa Picture-Alliance GmbH
Tussen de lakens

‘Ik had verboden seks met
de leraar van mijn dochter’

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek ‘Tussen de lakens’ vertellen vrouwen over hun seksleven. Kelly (35) heeft twee jaar geleden seks gehad met een docent van haar dochter. “Als zij daar ooit achterkomt, heb ik een behoorlijk probleem. Zoiets doe je ook niet, natuurlijk. Maar het was wel heel lekker en vooral heel spannend…”

Moekes

“De eerste keer dat we voor een informatieavond naar de vervolgopleiding van mijn dochter gingen, viel het me op hoeveel ouder de andere ouders waren. Ik ben jong moeder geworden, ik was achttien toen ik beviel van Esmee. Die tien, vijftien jaar verschil met de meeste moeders was niet te missen. Ik voelde me meer verwant met de leerlingen dan met de veelal kortharige moekes die al volop in de overgang waren.”

Spanning

“De leraren stelden zich aan ons voor en ik was meteen geïntrigeerd door één docent. Een man van mijn leeftijd met een ondeugende blik in zijn ogen.

Echt zo’n leerkracht van wie je als jong meisje in katzwijm valt, iemand die heel dicht bij zijn leerlingen staat en pubers tenminste een beetje begrijpt. Na afloop van de introductie was er de mogelijkheid tot kennismaken. Vanaf het eerste moment dat ik deze man een hand gaf, hing er een spanning tussen ons in.”

Knipoog

“Ik vertelde hem dat ik een beetje over mijn dochter in zat. Op de middelbare school had ze best wat moeite gehad om elk jaar over te gaan; ik was bang dat ze nu te veel vrij zou worden gelaten en ik pas zou horen dat ze het niet goed genoeg deed als het te laat was.

Ik moest me geen zorgen maken, zei hij. De lijnen op de school waren kort en als ik vragen had, kon ik hem altijd bellen. De knipoog die hij mij daarna gaf, maakte dat mijn hart even oversloeg. Ik leek wel een puber, zo tussen alle pubers.”

In bed

“Toen we niet veel later de school verlieten, kwam de docent achter me aan. Hij drukte mij een kaartje in mijn handen. ‘Wij zijn er voor onze leerlingen, als je vermoedt dat het niet goed gaat, bel me dan!’ 

Ik vroeg me af of hij dit bij alle moeders deed. Buiten zag ik dat ik zijn 06-nummer had gekregen. Ik moest mijn best doen om mijn dochter mijn opwinding niet te laten merken. In gedachten lag ik al in bed met haar meester.”

Seksueel getint

“Wat ik vermoedde, gebeurde. Mijn dochter kreeg het lastig, vooral het plannen vond ze moeilijk. Daarin zag ik een aanleiding om eens ruggespraak met haar docent te hebben.

Ik besloot hem te appen, bellen vond ik eng. En daarmee begon een kortstondige affaire. Onze appjes waren al snel seksueel getint, ze gingen nauwelijks nog over mijn dochter. Heel bizar hoe snel je dat met sommige mensen kunt hebben. Ik was single en zag niet echt het verschil met Tinderen.”

Verboden seks

“We spraken af, ergens op een plek waar we zeker wisten dat er niet toevallig een leerling van hem zou komen. Tegen mijn dochter zei ik dat ik een date had met iemand die ik op Tinder had ontmoet - dat was ze wel van mij gewend.

We hadden seks in zijn auto. En later nog een paar keer in zijn huis. Het was ontzettend spannend, maar het voelde ook steeds fouter, voor ons allebei. Het ging om de seks, meer niet. Ik viel op zijn lijf, zijn aantrekkingskracht en misschien ook wel op de kick van de verboden seks.”

Thrillseeker

“Na een paar spetterende dates, hebben we allebei besloten het erbij te laten. Onze affaire kon hem zijn baan kosten. En in mijn geval de band met mijn dochter kapotmaken.

Ik vond het best lastig hem los te laten. Ik ben een behoorlijke thrillseeker en miste mijn shot adrenaline. Gelukkig kwam ik niet lang daarna mijn huidige vriend tegen. Dat gaf voldoende afleiding.”

Not done

“Mijn dochter zit nog steeds op dezelfde school en als ik er een keer voor een ouderavond naartoe moet, heb ik toch altijd weer die opgewonden kriebel in mijn buik. Ik sta dan ook iets langer voor de spiegel en zorg dat ik er op m’n best uitzie.

De laatste keren heeft hij mij daarna nog een appje gestuurd. Daar weet niemand iets van, mijn vriend zou het not done vinden wat ik heb gedaan. Het was een bijzondere ervaring, maar het mag nooit uitkomen. Mijn dochter zou gek worden als ze het ooit te weten komt.”

Jij op VROUW

Wil jij ook jouw ‘Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.