Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

zoenende man en vrouw
Foto: Hollandse Hoogte | Rutger van der Bent
Tussen de lakens

Martine heeft seks met haar zwager:
Alleen bij hem laat ik mij zo gaan

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek Tussen de lakens vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Martine (40) die met enige regelmaat met de man van haar zus het bed in duikt. De seksuele aantrekkingskracht tussen hen is enorm, maar een relatie zou ze niet met hem willen.

"Michael lijkt eigenlijk in niets op mijn vriend Johan. Johan is een heel betrouwbare man. Je zou hem zelfs saai kunnen noemen. Hij zal nooit een scheve schaats rijden of iets doen wat niet mag. Johan heeft een goede baan, is superstabiel, zal me nooit ergens mee laten zitten en is ook nog eens een goede vader. Hij coacht onze meiden met hockey en zal geen ouderavond overslaan.

Nee, dan Michael. Michael is een man die vrij druk met zichzelf is. Hij is heel knap en dat weet hij. Precies de reden dat mijn zus Nadine op hem gevallen is, ze ging altijd voor het mooiste haantje. Daardoor heeft ze al aardig wat verkeerde mannen getroffen, want mannen die van zichzelf weten dat ze knap zijn, maken daar vrijwel allemaal misbruik van."

Moederkloek

"Michael en Nadine zijn nu een jaar of zeven samen en ze hebben een tweeling van 3 jaar. Dat was niet gepland. Ik denk niet dat het Michaels bedoeling was ooit kinderen te krijgen. Vrijheid, blijheid – dat is meer zijn ding.

Toch is hij er niet voor weggelopen. Ze zijn zelfs getrouwd en hij is oprecht gek op zijn zoontjes. Maar dat Nadine een echte moederkloek is geworden, kan hij niet verkroppen. Ik zie die transformatie ook bij haar. Van de wilde meid die ze ooit was, is weinig meer over. Ze leeft voor die kleintjes."

Aandacht

"Michael liep altijd al te flirten met mij, maar dat deed hij net zo makkelijk met de vriendinnen van mijn zus. Zo is Michael. Ik was er alleen gevoelig voor. Waar alle andere vriendjes van mijn zus mij koud lieten en ik blind voor mijn rots in de branding Johan ging, was ik minder sterk in mijn overtuiging bij Michael.

Misschien was het zijn uiterlijk. Of die X-factor waar je mensen wel eens over hoort. Ik had altijd een opgewonden kriebel in mijn buik als ze kwamen eten of wij naar hen toe gingen. Ik dacht dat het alleen om de aandacht ging."

Intens zoenen

"Zoals Johan en ik soulmates zijn – wij begrijpen elkaar echt in alles en kunnen heel goed praten – heb ik die klik met Michael op lichamelijk gebied. Daar kwamen we een jaar geleden achter toen ik laat in de middag even bij mijn zus langsreed om een geleend jurkje terug te brengen. Zij was niet thuis, ze was met de kinderen weg.

Michael schonk mij een wijntje in, er werd over en weer geflirt en niet veel later drukte hij mij plotseling gepassioneerd tegen de koelkastdeur aan om me intens te zoenen, terwijl zijn hand mijn borst omvatte. Ik zakte bijna door mijn knieën van de spanning en liet me meevoeren door zijn tong. Het was geweldig."

Dierlijke gewaarwording

"Natuurlijk wist ik dat dit niet kon. Maar als je strak staat van de adrenaline, denk je niet meer helder. Ik wilde op dat moment niets anders dan Michael in me voelen. Het was een heel dierlijke gewaarwording, ik wilde seks met hem en hij met mij.

Ik durfde het niet in hun huis te doen. We spraken af later die week naar ons zomerhuisje te gaan. Ik wist zeker dat daar niemand zou komen. Trillend van opwinding ben ik naar huis gegaan. Schuldgevoel had ik niet. Toen niet."

Heel mannelijk

"Het was het begin van een seksaffaire, want dat is het, meer niet. We voelen elkaar perfect aan in bed, Michael doet dingen met mij die Johan nooit heeft gedaan. Hij is heel mannelijk, een beetje hardhandig zelfs. Ik vind dat ontzettend spannend. Regelmatig fluistert hij in mijn oor dat hij mij het geilste wijf ter wereld vindt. Zulke teksten ga ik van Johan niet meer horen.

Ik zou eerlijk gezegd ook in de lach schieten als hij het zou zeggen. Ik kan me bij niemand zo laten gaan als bij Michael. Ik vertel hem heel makkelijk wat ik lekker vind en wat niet, gewoon omdat hij er zo direct naar vraagt. Maar gesprekken na afloop hebben we zelden. Het is altijd seksgerelateerd."

Spannende dates

"We doen het één, soms twee keer per maand en we hebben elkaar gezworen dit nooit tegen iemand te vertellen. Ik weet zeker dat hij zich daaraan houdt, daarvoor is hij te verliefd op zijn kinderen. De goede band die ik met mijn zus heb, zou voorbij zijn als ze dit wist. En geef haar eens ongelijk.

Ook Johan zou me verlaten. Ik moet er niet aan denken met Michael door te gaan, wij passen verder echt niet bij elkaar. Maar ik ben ook nog niet zo ver dat ik onze spannende dates stopzet. Ik geniet er enorm van."

Niet de enige

"Het knaagt steeds meer aan me, ik voel me schuldig. Tegelijkertijd weet ik ook dat ik Johan verder op geen enkel punt tekort doe. Het stopt vast vanzelf, de spanning zal er na een tijdje ongetwijfeld vanaf gaan. Ik durf te wedden dat er zoals ik talloze vrouwen met eenzelfde geheim rondlopen.

Kijk maar eens om je heen. Wedden dat je niet alles weet van je zus, beste vriendin, collega of buurvrouw? Dit is nou eenmaal niet iets wat je makkelijk aan de grote klok hangt, maar de cijfers over vreemdgaan liegen er niet over..."

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw 'Tussen de lakens-verhaal' vertellen?

Dat kan hier!