Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Camera Press Ltd
Tussen de lakens

Nina heeft een 'friend with benefits':
We bellen elkaar voor seks

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek Tussen de lakens vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Nina (29). Ze heeft geen relatie, ze komt de juiste man maar niet tegen. Wel heeft ze een vriend waarmee ze regelmatig het bed induikt. "Als ik zin in seks heb, hoef ik hem maar te bellen of te appen en hij staat voor de deur. En omgekeerd is dat net zo."

Nina: "Ik ken Ron nu een jaar of vijf. Ik heb hem ontmoet in de kroeg en we zijn die avond al met elkaar nar bed gegaan. Onze seksuele vibe is geweldig. Ron heeft een heel goed lijf en een onwijs leuk hoofd. Zijn ogen staan altijd op standje 'ondeugend'. 

Geen optie

Als hij bij mij binnenkomt en ik nog niet helemaal in the mood ben, raak ik dat binnen een paar minuten. Dat maakt tot nu toe nog geen enkele andere man in mij los. Toch is een relatie tussen ons geen optie. Ron is daarvoor veel te veel aan zijn vrijheid gehecht en qua karakter passen we ook helemaal niet bij elkaar.

Ik wil op den duur echt wel trouwen en kinderen krijgen, dat zie ik Ron nooit doen. Hij is verre van serieus, super chaotisch en altijd onrustig. Ik zoek een stabiele, sterke man. Niet een kind dat alle festivals en feestjes afloopt.

Seks gemist

We zijn vanaf het begin heel open en eerlijk naar elkaar geweest; seks is top, een relatie gaat 'm niet worden. 'Nou, dan bellen elkaar toch op als we zin in seks hebben,' flapte ik er toen uit. Ron vond dat een prima plan. En dat gebeurt nu dus al zo'n vijf jaar.

Ik heb tussendoor een klein jaartje en relatie gehad, toen spraken we elkaar helemaal niet. Maar in de week dat mijn toenmalige vriend het uitmaakte, appte ik Ron alweer. Ik had de seks tussen ons dat jaar behoorlijk gemist.

Half slaperig

Ik vind het het spannendst als Ron mij midden in de nacht belt. Dat doet hij heel soms als hij een feestje heeft gehad en aangeschoten en in een geile bui nog niet naar huis wil. Ik heb het geluid van mijn telefoon speciaal voor hem aanstaan.

Als hij mij dan wakker belt en ik niet veel later half slaperige seks met hem heb, geniet ik echt. Vaak blijft hij dan ook wel bij mij slapen en ontbijten we de volgende ochtend met elkaar. Maar als hij 's avonds komt, gaat hij na een paar uur weer naar huis. Dat vind ik prima.

Daten

Ik denk dat we elkaar gemiddeld drie, vier keer per maand zien. Ik date momenteel niet en dat komt ook echt wel omdat ik door Ron daar de noodzaak niet van inzie. Ik vind daten heel ingewikkeld, je moet maar zien wat je treft. Het kost tijd en moeite. Dat heb ik met Ron niet.

Ik heb al mijn vrijheid, geen gezeur en de lekkerste seks op de momenten dat het ons uitkomt. We zijn friends with benefits, zoals ze dat noemen. En omdat we allebei op dezelfde manier gebruik van elkaar maken, schuurt het niet.

Flierefluiter

Heel soms baal ik er wel eens van dat Ron zo'n flierefluiter is. Als hij iets serieuzer en gestructureerder was, had ik een relatie met hem wel zien zitten. Maar ik weet dat hij niet gaat veranderen. Ik heb hem vorige week voor het laatst gezien, toen belde ik hem.

Het is heel grappig dat vrijwel altijd als ik bel, dat rond mijn eisprong is. Dan heb ik zoveel zin in hem! Dit zal ooit stoppen, als ik een vriend krijg of Ron iemand treft die hem toch genoeg boeit om langer te blijven. Voor nu geniet ik ervan.

Ongemakkelijk

Mijn ouders denken dat Ron gewoon een goede vriend is. Ze kwamen een keer onverwacht even wat afgeven 's avonds, toen Ron nét binnen was. Dat was wel even een ongemakkelijk momentje.

Alleen mijn vriendinnen weten dat we op deze manier 'gebruik' van elkaar maken. Ze vinden het wel interessant, dat we dit zo doen en als je het mij vraagt, zijn een paar van hen er ook wel een beetje jaloers op…"

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw 'Tussen de lakens-verhaal' vertellen?

Dat kan hier.