Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | EyeEm Mobile GmbH
Tussen de lakens

Brenda heeft gezoend met haar buurvrouw:
We zijn inmiddels al verder gegaan...

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek ‛Tussen de lakens’ vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Brenda (33). Ze heeft nog niet zo lang geleden gezoend met haar achterbuurvrouw Ellen en inmiddels zijn de dames ook al wat verder gegaan, dan alleen dat… Haar vriend Pim weet nog van niets. Ellen is ervan overtuigd dat de mannen de onthulling heel opwindend zullen vinden.

Ontzettend fijn

“Mijn vriend en ik wonen in een jonge wijk; om ons heen wonen allemaal gezinnen met kinderen onder de tien jaar. Iedereen loopt bij elkaar in en uit. We hebben een app met z’n allen, waarin regelmatig de vraag ‛weet iemand waar mijn kind is’ wordt gesteld. Ook vangen we elkaars kinderen op indien nodig. Het is echt ontzettend fijn allemaal.

 

Heet element

In de zomer is het helemaal gezellig. Dan zorgen de vaders voor een groot zwembad in het speeltuintje. En dan is er vrijwel elk weekend wel ergens een borrel of een barbecue. Tijdens de afgelopen snikhete zomer, is er wel een heel ‛heet’ element toegevoegd: er is iets ontstaan tussen mij en een van mijn buurvrouwen.

Ellen is iets ouder dan ik ben en een ontzettend mooie en sexy verschijning. Ze heeft lange benen, enorm lang krullend bruin haar en alles wat ze aantrekt, staat haar. Toen ze hier net kwam wonen, was Pim al meteen gecharmeerd van haar.

De andere buurmannen bestempelden haar ook als ‛een lekker wijf’. Ellen is heel expressief en lijfelijk. Als je haar tegenkomt, krijg je altijd een amicale knuffel.

X-factor

Ik vond haar vanaf het begin op de een of andere rare manier heel spannend om te zien. Ik kende dat gevoel niet van mezelf; ik heb nog nooit iets met een vrouw gehad en ook nog nooit op die manier naar een vrouw gekeken. Maar Ellen maakt het in mij los. Ze heeft de X-factor, misschien moet ik het zo omschrijven.

Eind augustus organiseerden Ellen en haar man voor de buurtjes die op dat moment niet op vakantie waren, een barbecue. Wij kwamen net terug van drie weken Spanje en hadden nog wel zin in een feestje.

Ik zat heel lekker in mijn vel; mijn huid was bruin en mijn haar nog blonder dan normaal en die zekerheid straalde ik blijkbaar uit. Ik kreeg voortdurend complimentjes, niet alleen van Pim. Ook Ellen liet haar ogen goedkeurend over me heen glijden.

Vreemdgaan

Op onze buurtfeestjes vloeit de drank altijd rijkelijk. En dat maakt iedereen uiteraard een heel stuk losser. Pim en ik hebben het vermoeden dat er al heel wat dingen zijn gebeurd die eigenlijk niet door de beugel kunnen. Je ziet ineens mensen met elkaar flirten die helemaal niet bij elkaar horen. Zo verdenken we onze directe buren allebei van vreemdgaan.

Ellens jongste dochter was moe en jengelig. ‛Ik breng je naar bed,’ zei Ellen. En aan mij vroeg ze of ik even gezellig meeliep. Toen de kleine eenmaal lag, vroeg ze me of ik de verbouwde zolderkamer even wilde zien.

Wij hadden zelf ook plannen voor een verbouwing, misschien kon ik ideeën bij haar opdoen. Terwijl we een trap hoger gingen, voelde ik een onrustige kriebel in mijn buik. Alsof ik wist wat er ging gebeuren.

Tongzoenen

We waren nog niet boven of Ellen gaf me ineens een knuffel. ‛Ik ben zo blij dat we hier zijn komen wonen. Jullie zijn allemaal zo lief.’ Het was duidelijk de drank die meesprak, maar ik zat er niet mee. We keken elkaar diep in de ogen en mijn benen begonnen te trillen. Toen gebeurde het.

Ze boog haar hoofd voorover en kuste me heel zachtjes. Ik vond het zó lekker. Niet te vergelijken met de lippen van Pim. Ik opende mijn mond en voor ik het wist stonden we te tongzoenen. Het heeft niet heel lang geduurd, maar het was wel genoeg om mij volledig van slag te brengen.

Ik was de dag erna verward, uiteraard. Ik appte Ellen wat ik moest. Ze stelde voor een keer rustig samen af te spreken; ik moest me vooral niet te druk maken. Maar het voorval bleef maar door mijn hoofd spoken.

Inmiddels hebben we samen afgesproken en ook toen is er weer gezoend. We zijn zelfs een stap verder gegaan en hebben elkaar overal aangeraakt. Een vrouwenlijf is zo zacht, het voelde allemaal zo fijn.

Opgewonden

We hebben een plan gesmeed, samen. We willen binnenkort een keer samen met onze mannen afspreken en dan lekker eten en wat drinken. En dan, als de mannen er voor open lijken te staan, vertellen wat we hebben gedaan.

Dat willen we doen in de hoop dat zij het net zo spannend vinden als wij. Misschien komt er wel meer uit voort. Misschien willen ze wel een keer meedoen of staan ze toe dat Ellen en ik het zo nu en dan meer dan alleen maar gezellig hebben.

Pim heeft al een paar keer opgemerkt dat ik anders doe. Ik kan zo opgewonden worden van het idee aan wat er misschien komen gaat, dat ik hem soms zomaar de kleren van het lijf kan rukken. En ik kleed me veel bewuster; ik wil geen dag het risico lopen dat ik als een slons op straat Ellen tegenkom.

Het heeft mijn leven een enorme boost gegeven, nu moet ik alleen nog zien hoe Pim erop reageert. Ellen heeft voorspeld dat het voor hem een droom is die uitkomt. Ik hoop het zo...”

Jij op Vrouw

Wil jij ook jouw ‛Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.