Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | dpa Picture-Alliance GmbH
Tussen de lakens

Petra houdt van ruige seks:
Fijn als hij me slaat

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Petra (37). Van haar mag het er tussen de lakens flink ruig aan toe gaan. "Softe seks is niets voor mij. Daar word ik lacherig van."
“Ik weet nog goed dat ik ooit een scène zag uit een film waarin een man een vrouw heel ruig tegen een muur aan drukt en haar bijna als een wild dier overmeestert. Dat wond me enorm op. Ik denk dat ik toen en jaar of 18 was, toen zat het er dus al in. Die beelden hebben zich als een fantasie in mijn hoofd genesteld.”

Eerste keer

“Mijn eerste keer seks was met een heel lieve jongen. Hij deed ontzettend voorzichtig en vroeg om de zoveel minuten of ik het fijn vond en of het geen pijn deed. Ik kreeg er niet direct een heel opgewonden gevoel van, ik werd er eerder wat lacherig van. Toen dacht ik al: Zeg, doe niet zo soft, ik ben je moeder niet! Maar goed, dat zeg dan natuurlijk niet…

Zoetsappig

Het heeft best een tijd geduurd voordat ik mijn verlangens aan een man kenbaar durfde te maken. Je moet iemand echt vertrouwen namelijk. Eigenlijk heeft mijn huidige vriend Pascal mij over die drempel geholpen.

Voor die tijd had ik altijd ‛vanille seks’, zoals ik dat nu noem. Echt volop genieten deed ik niet. Het was veel knuffelen, heel lief doen; dat soort dingen. Begrijp me goed hoor, dat vind ik óók wel eens fijn. Maar alleen maar dat zoetsappige is niets voor mij.

Vertrouwen

Ik merkte al snel in onze relatie dat Pascal dezelfde voorkeur voor ruige seks had als ik. Hij kon mij al vanaf het begin echt op het bed drukken en me nemen; ik ontplofte bijna als hij dat deed. 

Naarmate we elkaar meer vertrouwden, vertelden we elkaar hoe we het echt graag wilden. Het leek mij bijvoorbeeld heel fijn als hij mij zo nu en dan sloeg. Gelukkig schrok hij daar totaal niet van terug. Hij legt ook wel eens heel dominant zijn hand op mijn mond of hij drukt mijn keel zachtjes dicht.

Kinky gebeuren

Inmiddels zijn we acht jaar samen en hoeven we elkaar niets meer te vertellen. We voelen elkaar volledig aan en weten precies wanneer we in de juiste bui zijn voor het kinky gebeuren. We zijn in de afgelopen jaren steeds een stapje verder gegaan, dat kan als je elkaar echt vertrouwt. 

Pascal bindt mij wel eens vast. Ik weet dat hij nooit iets zal doen waar ik me niet comfortabel bij voel.

Dominante rol

Pascal neemt in ons seksspel altijd de dominante rol op zich. Ik heb nooit de behoefte gevoeld de rollen om te keren en hij ook niet. Het grappige is dat hij in het dagelijks leven helemaal niet zo is. Misschien is het juist daarom wel onze perfecte uitlaatklep.

We hebben een doos met speeltjes ergens hoog in de kast opgeborgen, die pakken we er regelmatig bij als we met elkaar bezig zijn. Seks is voor ons echt ontspanning. Soms zijn we echt uren met elkaar bezig.

Tepelklemmen

Pascal doet me geen enorme pijn, maar ik mag wel voelen wat hij doet. We gebruiken onder meer zweepjes en tepelklemmen. Het werkt voor mij als een katalysator. Ik kan me heel goed voorstellen dat het veel vrouwen te ver gaat wat wij doen, vooral als je een naar verleden hebt met geweld op dit gebied.

Het heeft echter niets met geweld te maken wat wij doen. We hebben samen een codewoord afgesproken, dat we gebruiken als het te ver gaat. We hebben het in al die jaren nog nooit genoemd.

Niet uniek

Pascal en ik vinden het ook heerlijk om lekker tegen elkaar aan te liggen en wat te zoenen en te knuffelen. Het is dus zeker niet zo dat we elke avond zo heftig ‛spetteren’ in bed. Ik denk dat we onze grens nog lang niet hebben bereikt. We blijven elkaar ontdekken op dit gebied.

En dat mijn fantasie niet uniek is, blijkt wel aan de immense populariteit van Fifty Shades of Grey, destijds. Ik denk dat heel veel vrouwen stiekem willen wat Pascal en ik samen delen…”

Jij op Vrouw

Wil jij ook jouw ‛Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Gerelateerde onderwerpen