Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | EyeEm Mobile GmbH
Tussen de lakens

‛Ik ben de bijvrouw, we hebben alleen seks
als het hem uitkomt’

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek ‛Tussen de lakens’ vertellen vrouwen over hun seksleven. Jessica (27) heeft een relatie met Willem, een getrouwde man. Ze zien elkaar alleen wanneer het hem uitkomt. Dan hebben ze wel altijd seks; de beste seks die Jessica ooit had. ‛Het is een illusie te denken dat hij zijn gezin verlaat.’

Macht

“Ik ontmoette Willem tijdens een vrijdagmiddagborrel met mijn werk. Hij stond er met wat collega’s om het weekend in te luiden en ik werd meteen naar hem toegetrokken. Willem is een man met een enorm charisma, een charmeur.

Je moet wel naar hem kijken, hij valt op door zijn lengte en aanstekelijke lach. Hij had een prachtig pak aan en straalde macht uit. Ik ben daar heel eerlijk in; ik val daar dus op.

Veel plezier

Willem zag mij ook. We hadden voortdurend oogcontact en toen ik even naar buiten glipte om te roken, stond hij ineens naast me. We raakten aan de praat en voordat ik het wist bleven we met z’n tweeën over.

Mijn collega’s hadden wel door wat er speelde. ‛Veel plezier vanavond, Jes,’ fluisterde er een nog in mijn oor. Ik had ook sterk het gevoel dat dit op seks uit zou draaien.

Perfecte plaatje

We eindigden inderdaad nog die avond bij mij thuis in bed. Willem is 44, een stuk ouder dus dan ik. Hij is zelfverzekerd en weet wat hij doet. Ik heb ook wel vriendjes gehad die jonger waren dan ik, maar dat vind ik niets. Doe mij maar een ervaren man.

Hij gaf mij vanaf die allereerste keer al het gevoel dat ik de mooiste vrouw op aarde was. Ik wist alleen ook al vanaf die eerste keer dat ik niet zijn enige vrouw was. Willem is getrouwd en heeft drie kinderen.

Het perfecte plaatje: hij woont in een prachtig huis en heeft een mooie vrouw. Hij heeft mij meteen laten weten dat hij haar niet gaat verlaten, sowieso niet zolang de kinderen nog thuis wonen. De jongste twee zitten nog op de basisschool, dus dat gaat nog wel even duren.

Verslavend

We hebben nu ruim een jaar een affaire en zien elkaar zeker elke week wel een keer. Heel soms blijft hij bij me slapen, dat zijn de fijnste nachten. Het geeft toch een kater als hij aan het einde van de avond mijn huis weer verlaat.

Vaak komt hij overdag een paar uurtjes langs. In het begin vond ik het allemaal fantastisch; Willem draagt me op handen en verwent me in elk opzicht. Maar tegenwoordig breekt het mij ook wel eens op dat ik nooit zijn nummer één zal zijn.

Met de feestdagen kon ik hem niet meenemen naar mijn vrienden en ouders uiteraard. Ook oud en nieuw vierde ik zonder Willem; ik moest het doen met een spannend appje.

Ik heb al een paar keer op het punt gestaan om de affaire te verbreken en een man te zoeken die echt 100% voor mij gaat, maar Willem is te verslavend. Als we bij elkaar zijn voel ik me zó goed. Ik ben echt gek op hem.

Scheiden

Mijn ouders weten van niets, die denken dat ik zo nu en dan een date heb. Mijn beste vriendinnen weten het wel en verklaren me voor gek, maar het is makkelijk praten vanaf de zijlijn. De mannen aan wie zij allebei hun hart hebben verloren, waren single…

Ergens snap ik niet dat hij niet gewoon gaat scheiden. Dat gebeurt volop en daar gaat niemand dood aan. Maar Willem heeft een enorme liefde voor zijn kinderen en hij is bang dat zij het niet aankunnen. Als we het erover hebben, ontstaat er steevast een ongemakkelijke sfeer. Ik houd er mijn mond maar over.

Zijn verantwoordelijkheid

Als de seks met Willem niet zo fantastisch was geweest, had ik onze affaire waarschijnlijk allang verbroken. Hij is verslavend. Als ik alleen al aan hem denk, word ik opgewonden. We sturen elkaar overdag ook non-stop de spannendste berichtjes of we bellen elkaar.

Dit weekend heeft hij een hotel voor ons geboekt, ter compensatie voor de feestdagen. Zijn vrouw denkt dat hij naar een congres is. Ik heb twee waanzinnig mooie lingeriesetjes gekocht om hem te verrassen. Ik ga me nergens schuldig over voelen, alleen maar genieten… Dat hij zijn vrouw bedriegt is zijn verantwoordelijkheid, toch?”

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‛Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.