Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Camera Press Ltd
Tussen de lakens

Annelou: ‛Hij draaide me om en zette me
tegen de motorkap van zijn auto aan’

journaliste

Hester Zitvast

I

In de rubriek 'Tussen de lakens' vertellen vrouwen over hun seksleven. Dit verhaal komt van Annelou (32). Ze vond haar seksleven de laatste tijd wat matjes, er mocht wel wat meer spanning in. Ze deelde dat gevoel met haar vriend Roy (30), die haar verraste met een bijzondere uitspatting.

Spetterend

“Zoals dat bij de meeste stellen na verloop van tijd volgens mij wel gebeurt, waren Roy en ik niet meer zo ‛spetterend’ bezig tussen de lakens. We lagen niet zelden tot laat op onze telefoons te kijken, gaven elkaar dan doodmoe een kus en vielen meteen in slaap.

En ’s morgens gebeurde er ook al niet veel bijzonders. Als we het deden, gebeurde het ‛rechttoe rechtaan’. Roy bovenop, vijf minuten seks, klaar.

Kritiek

Ik vond het jammer dat de sleur er zo ingeslopen was bij ons. In het begin hebben we elkaar echt wel de kleren van het lijf getrokken. We konden niet van elkaar afblijven. Maar de komst van onze dochter Lila (2) heeft het laatste restje spannends weggenomen.

Ik vond het lastig om dit met Roy te bespreken. Ik wilde niet dat hij het zou zien als een aanval. Of kritiek. Want ik ben zo ontzettend gek op hem.

Opgelucht

Uiteindelijk kwam het gesprek er heel natuurlijk op, het was niet geforceerd of pijnlijk. We bleken er beiden best mee te zitten, ondanks dat we dus allebei niet de eerste stap zetten om er verandering in te brengen.

Ik was echt opgelucht toen het hoge woord eruit was. ‛Ik vind ons seksleven gewoon saai,’ zei ik letterlijk. Roy beaamde dat. We spraken af dat we er allebei over na zouden denken wat we graag anders zouden zien. We zouden er nog op terugkomen.

Rijk alleen

Het weekend daarna hadden we een feest bij vrienden. Lila sliep bij mijn ouders, we hadden het rijk voor ons alleen. Het was een leuk feest, maar even na middernacht vonden we het wel welletjes en gingen we naar huis.

In de auto kwam het gesprek opnieuw op ons seksleven. Roy zei dat hij wel iets had bedacht. En op het moment dat hij het zei, draaide hij zijn auto een donker parkeerterrein bij een recreatiegebied op.

Ik explodeerde

Roy zette de auto uit en begon me te zoenen. Ik dacht aanvankelijk nog dat het daar bij zou blijven, maar al heel snel voelde ik zijn handen over mijn hele lichaam glijden. Ik werd er behoorlijk opgewonden van.

We hebben niet zo’n heel grote auto; seks zou al snel onhandig worden. Maar het was een zachte nacht, dus Roy opende de deur en vroeg mij uit te stappen. Dat deed ik.

Hij duwde me richting de motorkap van onze auto, draaide me met mijn rug naar hem toe en liet me voorover bukken. Ik explodeerde zowat toen ik zijn handen onder mijn rokje voelde. Hij trok mijn string naar beneden en voor ik het wist hadden we seks, op dat verlaten parkeerterrein.

Handen

Mijn hart zat in mijn keel; wat als er toch iemand langs zou komen? Een fietser? Een wandelaar? Het gebied was weliswaar ontzettend afgelegen, maar je weet het natuurlijk nooit. Ik vond de mix van de seks en die onvoorspelbaarheid zo spannend; Roy had precies bedacht wat ons seksleven nodig had.

Het heeft helemaal niet lang geduurd, Roy kwam heel snel klaar. Maar dat maakte niets uit, het was geweldig. De volgende dag zag je heel duidelijk mijn handen op de vieze motorkap. De buren moeten wel gedacht hebben…

Boost

We hebben er nog weken op geteerd en nog steeds kijken we elkaar ondeugend aan als we langs die plek rijden. We hebben het inmiddels al een paar keer in de buitenlucht gedaan en maken thuis in bed meer tijd voor elkaar.

Seks is niet langer iets wat we even tussendoor doen. We leggen onze telefoons weg of gaan bewust een uur eerder naar bed. Ik ben blij dat Roy en ik er over hebben gesproken. Ik kan dat iedereen aanraden die in een sleur zit of niet zo gelukkig is tussen de lakens.

Als je naar elkaar uitspreekt wat je wél wilt en hoe je de spanning terug kunt brengen, geeft dat je seksleven zeker een boost. O, en je moet ‛outside the box’ kunnen en willen denken.”

Jij op Vrouw

Wil jij ook jouw ‛Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.