Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

dagboek vrouw
Tussen vreemde lakens

Alles wat je moet weten over
'Dagboek van een Minnares'

Kiki van der Meijden

H

Het razend populaire feuilleton Dagboek van een Minnares is vanaf 22 mei te koop als boek! De rubriek is nu ook iedere woensdag te zien als tv-serie op Telegraaf VNDG.

De rubriek Dagboek van een Minnares geeft lezeressen wekelijks op VROUW.nl een kijkje in het leven van een minnares. Ze heeft zich laten verleiden door een getrouwde man en maakt - met én zonder de minnaar - de nodige avonturen mee.

Het boek

Het boek Dagboek van een minnares is een bundeling van het wekelijkse feuilleton waar wekelijks 80.000 a 100.000 VROUW-lezeressen met smart op wachten. Door het boek kun je eindelijk alle verhalen in een keer lezen! Deze bundel bevat ook gloednieuwe avonturen van de minnares.

Dagboek van een Minnares is vanaf 22 mei voor 15 euro te koop bij alle grote boekhandels. Je kunt het boek ook online bestellen bijvoorbeeld in de Telegraaf shop of op BOL.com. Reserveer jouw exemplaar nu alvast online!

Wil je weten wat je kunt verwachten? Luister hier naar de eerste twee hoofdstukken. Luisteren? Ja, dat lees je goed. Wij lieten de eerste twee hoofdstukken inspreken, zodat je op je gemak het begin van het boek kunt beluisteren.

Winnen

We geven 20 exemplaren weg van het boek. Wil je kans maken? Klik dan hier.

De serie

Sinds 1 mei is het verhaal ook te zien als serie! De minnares, gespeeld door Eva Laurenssen, heeft eindelijk een gezicht. Samen met de minnaar, Viggo Waas, beleeft zij de spannende affaire. Benieuwd naar de serie? Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering op Telegraaf VNDG en iedere dinsdag kun je daar al een preview van zien, hier op VROUW.nl.

Spannende verhalen

Van 15 t/m 28 mei staat VROUW in het teken van minnaressen. Er zal iedere dag om 9.00 een artikel of video verschijnen over dit spannende thema. Houd ons dus in de gaten voor vermakelijke, serieuze en interessante invalshoeken!