Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Harold Versteeg
Tussendoortjes

Madonna’s billen gaan viral
Oordeel zelf: zijn ze echt of niet?

Kim Querfurth

J

Juist nu de opgespoten billen door trendwatchers massaal als ‘uit’ worden bestempeld, showt Madonna trots haar ineens wel zeer volle bilpartij. Zeker is nog niets, maar het vermoeden rijst dat de zangeres een Braziliaanse ‛billift’ heeft ondergaan.

Yes, she did it again! Aan het begin van het jaar zijn alle ogen op de 60-jarige Madge gericht, én op haar bilpartij. 

Aan het begin van 2019 stond de niet te stuiten ster weer volop in de spotlights: samen met haar 13-jarige zoon David verzorgde ze namelijk een verrassingsoptreden in een gay bar.

En Madonna laat zich natuurlijk niets vertellen over trends die in of uit zijn, zij is al decennialang haar eigen trendsetter. Ook aan het feit dat haar zoon nog iets te jong is voor een barbezoek, ging ze vlotjes voorbij… 

Billift 

Sinds gisteren gaan de volle billen van Madonna viral. Het kan natuurlijk dat een technisch geluidszendertje, dat ze nodig had voor haar optreden, in haar broekzak de boel iets heeft opgedikt, maar een billift is niet uitgesloten.

Niet voor niets werd ze al Madonna Minaj genoemd, naar de voluptueuze zangeres Nicki Minaj. Voor een grapje is de queen of pop trouwens ook altijd in, dus laten we vooral niet gek opkijken als blijkt dat ze voor de grap een slip met bilvulling had aangetrokken. 

Hoe dan ook, de aandacht voor M’s bilbartij is een prima gelegenheid om wat modetips te delen waardoor billen extra goed uitkomen in bepaalde outfits. Of ze nu vol, plat, groot of juist klein zijn. 

Beeld shoot Vrouw MS Mode

Vooral wel doen:

· Het perfecte ondergoed kiezen, bij voorkeur naadloos, of je nu wel of niet de billen wilt accentueren. Onder een strak jurkje mogen geen randen te zien zijn en huidkleurig ondergoed oogt niet sexy maar is wel de beste optie. Zwart is prima als tweede keus. 

· Op hakken lopen, want dit zorgt voor een instant natuurlijke lift van de billen. Voorwaarde is dat je wel op hakken kunt lopen uiteraard. 

·  Stretchjeans dragen met opgestikte kontzakken. Grotere zakken zijn goed voor kleine billen en grotere billen komen beter uit met kleinere zakken. 

· Een strakke kokerrok dragen tot net boven de knie. Hier komt de bilpartij altijd goed in uit, zelfs als je weinig billen hebt komt hier het accent flink op te liggen. 

· Broeken van stretchmateriaal (travel kwaliteit), die blijven mooi in model zitten waardoor je geen ‘hangkont’ krijgt, want het materiaal gaat niet lubberen. 

· Een taillebroek dragen waardoor je langer lijkt en je billen ook slanker lijken. 

Beeld shoot Vrouw. MS Mode

Vooral niet doen: 

· Een rok of broek met felle kleuren dragen als je niet te veel aandacht wilt vestigen op de billen. 

· Geen bovenstuk dragen dat halverwege de bil valt, kies voor korter of juist langer – maar anders zijn de billen te ondefinieerbaar. 

· Bij platte billen: te strakke jurkjes kiezen. Ga liever voor een A-lijn met iets meer wijdte rondom de billen, waardoor de bilpartij voller lijkt. Wijde tuniekjes en wollen jurkjes hebben hetzelfde effect. 

· De boyfriend jeans, een wijdvallend model, kiezen. Dit doet geen enkele bil goed, omdat deze volledig wegvalt. 

Gerelateerde onderwerpen