Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Kees van der Nes
Tussendoortjes

Chinese horoscoop:
Het vreedzame jaar van het Varken

astrologe

Nathalie Kriek

V

Vandaag, op 5 februari 2019, gaat volgens de Chinese astrologie het jaar van het Varken in. Omdat het Varken het laatste dier is van de Chinese dierenriem, leent dit jaar zich er prima voor om bepaalde zaken af te sluiten en bepaalde projecten af te maken. Tevens is het Varkeneen zeer vreedzaam dier wat erop zou kunnen wijzen dat het ook een kalm en rustig jaar wordt waarin de mensen zich socialer en toleranter naar elkaar zullen opstellen.
 

Volgens de Chinese astrologie ben je een Varken als je bent geboren in 2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959, 1947 of in 1935.

Varken

Het Varken is niet vies van een beetje ontspanning, er wordt dit jaar volop genoten, gegeten en gedronken. Echter, wanneer er misbruik van zijn goedheid wordt gemaakt, is het klaar met lief en aardig zijn; een gewaarschuwd mens telt voor twee. 

Liefde
Jullie gevoel voor humor bereikt dit jaar een piek. De momenten dat jullie samen volledig dubbel liggen van het lachen zullen niet meer op twee handen te tellen zijn. Tevens zal er weinig sprake zijn van onenigheid en zitten jullie behoorlijk op dezelfde golflengte.

Werk
Veel Varkens zullen ervoor kiezen minder uren te gaan werken of zelfs hun baan opzeggen om zich op andere dingen te kunnen richten. Indien dit niet voor u geldt, zult u zich vooral verheugen op de lunchpauzes waarin u gezellig met uw collega's kunt kletsen. De rest is bijzaak.

Geld
U bent een ware levensgenieter en dus zorgt u dat u altijd over voldoende middelen beschikt om de dingen te kunnen doen waar u waarde aan hecht. U geeft uw geld vooral uit aan etentjes, weekendjes weg, gezellige uitstapjes en als kers op de taart een luxe vakantie waarin het u aan niets zal ontbreken.

Benieuwd naar jouw 2019? Vanaf vandaag plaatsen we 12 dagen lang iedere dag een ander Chinees sterrenbeeld. Morgen: de Hond.