Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Kees van der Nes
Tussendoortjes

Chinese horoscoop:
Het onbezorgde leven van de Hond

astrologe

Nathalie Kriek

G

Gisteren ging, volgens de Chinese astrologie, het jaar van het Varken in. Omdat het Varken het laatste dier is van de Chinese dierenriem, leent dit jaar zich uitstekend voor het afsluiten van bepaalde zaken en het afmaken van bepaalde projecten. Vandaag bespreken we het Chinese sterrenbeeld: de Hond. 

Volgens de Chinese astrologie ben je een Hond als je bent geboren in 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 of 2018.

De Hond 

Liefde
Jullie thuissituatie heeft nu meer prioriteit dan jullie carrière. Eigenlijk hebben jullie het wel even gehad met al die verplichtingen en activiteiten buitenshuis, dus minder werken is dit jaar een serieuze optie. Het gras groener bij de buren? Absoluut niet! De buren zijn eerder jaloers op jullie fantastische relatie, ontspannen levensstijl en huiselijke gezelligheid.

Werk
Je kunt het goed vinden met een collega die een luisterend oor biedt of jou opbeurt wanneer je je zorgen maakt. Jouw onzekerheid kan jou soms parten spelen en dan is het fijn om iemand in de buurt te hebben die je vertrouwt. Verder doe je wat er van je verwacht wordt. Niets meer, niets minder.

Geld
Sparen doe je vooral om een onbezorgd leven te kunnen leiden en om te kunnen genieten van een rustige oude dag, niet zozeer om rijk te worden. En onbezorgd leven gaat jou zeker lukken dit jaar. Jouw spaarsaldo is toereikend om exact die dingen te kunnen doen die je wenst; van geldstress zal geen sprake zijn.

Benieuwd naar jouw 2019? Vanaf vandaag plaatsen we gedurende twaalf dagen dagelijks een ander Chinees sterrenbeeld. Morgen: de Haan.