Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Kim Renskers
Foto: Eigen beeld
Verhalen achter het nieuws

Kim vond de liefde door
het delen van haar auto

Sam ten Hove

S

Soms hoor je liefdesverhalen die zo regelrecht uit een film konden komen. Het verhaal van Kim (28) en Onno (35) is er zo eentje.

"Ik had een auto gekocht omdat ik een baan kreeg in Maarssen en elke dag heen en weer moest rijden. Na een tijd heb ik die baan opgezegd. Ik had geen inkomen meer, maar wilde wel mijn auto houden zonder daar financieel door in de knoop te komen.

Autospotter

Iemand wees mij toen op 'autodeler' SnappCar en dat leek me wel wat. Mijn broertje is autospotter. Hij kon dus hele mooie foto’s maken van mijn Citroen Saxo. Eén van de keren huurde Onno mijn auto. Toen hij de auto kwam ophalen, was ik nogal onder de indruk.

Ook toen hij hem weer kwam terugbrengen. Toen bleek dat hij meer getankt had dan nodig. Ik kon dat niet corrigeren. Hij vond dat niet erg en zei dat het wel goed was. Hij ging weg en toen dacht ik: 'Ja en nu dan?' Ik moet iets doen.

Een blauwtje

Via SnappCar had ik zijn gegevens. Ik heb hem toen een sms’je gestuurd. Ik vroeg hem of hij het geld terug wilde of dat ik het kon compenseren met een biertje. Pas een maand later kreeg ik een bericht terug: 'Hé Kim, hoe zit dat nou met dat biertje?' Ik schrok ervan, ik had er niet meer op gerekend. Brutaal vroeg ik: 'Dinsdag half 8?'

Achteraf bleek dat hij wel gelijk wat teruggestuurd had, maar dat berichtje is nooit bij mij aangekomen. We dachten allebei dat we een blauwtje hadden gelopen. Omdat ik niet reageerde stuurde hij dus nog een berichtje erachter aan.

Kim en Onno

Gelukkig samen

Uiteindelijk hebben we niet eens een biertje gedronken. Hij deed aan dry january dus het werd thee. We zijn daarna nog een keer op date gegaan en toen is het balletje gaan rollen. We zijn nu een jaar verder en heel gelukkig. Al doen we met Valentijnsdag niets want Onno zit een aantal weken in Indonesië, waar ik hem overigens wel al heb opgezocht."